Mivel jár a jailbreak-elés? Bővebben lent!
hát a jail break annyit takar hogy ingyen tudod letölteni a cuccokat DE elszáll a gari és egy ájpad 3-at nemhiszem hogy fillérekért csinálnak meg!
nagyjából ennyi
Ha valaki megengedheti magának hogy vagyen egy iPadet akkor hogy nem engedhet meg megának néhány pár száz forintos appokat? Na mindegy... :)
Egyébként a gari nem száll el, restore után a készülék vissza áll gyári alapállaptba mintha csak akkor vetted volna ki a dobozból.
Ha viszont olyan probléma adódik hogy szerviz előtt nem tudsz restore-t tolni akkor az szívós. :)
Akkor tisztázzuk: A JAILBREAK NEM ILLEGÁLIS, SŐT! Nekem behalt az iPod touch-om, elvittem az Apple boltba, egy másikra kicserélték (garis volt), átmentettek rá mindent, és ki is jailbreak-elték.
A jailbreakkel felszabadul nagyon sok átalakítási lehetőség magához a rendszerhez, ez nem illegális. Fizetős appok letöltése persze az, azokat nem is kaptam vissza én sem.
iPad3-hoz még egy jó darabig nem lesz jailbreak, mivel senki nem tudja milyen szimbiózison fut a RAM-mal az iOS, és hogy a procinak mik az adatai. A 4S jailbreak is 3 hónapba telt! Persze ha A5-ös proci lesz benne, akkor elvileg azonnal törhető, de ezt erősen kétlem.
ja és a proci se négymagos. Boci :)
"Dual-core Apple A5X custom-designed, high-performance, low-power system-on-a-chip with quad-core graphics"
Jó dolog kötözködni, tudom.
Tudom, hogy a hivatalos neve simán "iPad", csak hülyén hangzik ezt így leírni, mert már van iPad a piacon.
Tény, a procit elírtam, kétmagos, csak 4 magos a grafikus gyorsítója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!