Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Videokamerát szeretnék vásárol...

Videokamerát szeretnék vásárolni. Milyen legyen?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem értek hozzá, még soha nem volt kamerám. Egy teljesen alapfunkciójú megteszi, a célnak megfeleljen, vagyis rögzítsen mozgóképet/hangot, és legyen olcsó. Melyik az a márka, amit javasoltok (esetleg azon belül típus), illetve melyikkel van rossz tapasztalatotok, így inkább hanyagoljam?

Köszönöm!

2009. jún. 9. 09:25
 1/3 anonim válasza:
Mi Panasonicot vettünk, én sem értettem hozzá, de jó vásárt csináltam, nem volt ott a férjem :) Lumix lencsés legyen, az fontos.
2009. jún. 9. 10:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát azért elég összetett a kérdésed ..

Jó és egyúttal olcsó nem létezik pl.

vannak már 30-tól is persze a hagyományos mini-DV rendszerű egész jó márkájú kamerák, na de nézd, ha hosszabb távra szeretnéd, ne ruházz be másra csak a belső merevlemezesre. Itt nem kell kazettákat cserélgetned, nincs minőségromlás, és végül is egy örök darab. Szerintem másra ne költs, meglátod 1 év múlv ameg már nem is lesz kapható más, ne beszélve arról az előnyökről, hogy ez a HDD-re eleve olyan foprmátumban rögzít, ahogyan te azt egy az egyben át tudod tenni a gépre stb ...

Na most márkát pedig nehéz ajánlani, panasonic, sony persze egyértelmű, canont nem ajánlom, ezek 80-tól vannak nagyjából, aztán vannak ez alatt is pl. samsung, végül nézd, hatalmas különbség nincs, de én azért az első kettő említett márka mellől nem mennék el, ezek elég megbízhatóak, tuti nem lesz vele gondod. Szerintem nem ér egy 10-est, hogy aztán meg fél év múlva szaladgálj javítgatni ezt-azt.

2009. jún. 9. 11:16
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! kedves második, mit gondolsz mondjuk ezekről?

[link]

[link]

[link]

2009. jún. 9. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!