Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Videokamerát szeretnék vásárol...

Videokamerát szeretnék vásárolni. Melyik a jobb az alábbiak közül? Esetleg másfajtát tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Kinéztem már 2 fajta kamerát, de nem tudom jó vétel lenne-e?!

Az egyik a JVC MG630-as, a másik a Panasonic SDR-H80-as.

Szerintetek ezek családi események rögzítésére jók?

Olvastam valahol, hogy a legjobbak a 3 ccd-s kamerák, ezek csak 1 ccd-ek. Az 1 ccd-s is elég otthoni használatra, vagy mindenképpen 3 ccd-et kell venni?

Nagyon szépen megköszönném mindenki segítségét, még sosem volt kameránk, de most jó lenne már egy a családban!

Ha esetleg valami másfajta bevált nektek, akkor megköszönném, ha megírnátok a típusát!

Előre is köszönöm!

2009. dec. 24. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A kettő közül, amit írtál, a Panasonic a jobb. Természetesen nem kell 3CCDt venni, pláne nem ennyi pénzből. Úgy értem, egy kamera vásárlására milliókat lehetne költeni, szóval nem érdemes ezen aggódni.

Igazából amit meg kellene fontolni, hogy nem vennétek-e inkább egy olyan kamerát, ami szalagra vesz. Valamivel szebb a képe, bár sokkal több macera van a beírásával. Úgy értem, ezek HDD kamerák, amik nem összekeverendőek a HD kamerákkal, mint amit az őket áruló emberek szeretnének.

Egy ilyen szalagos kamera: SONY DCR-HC51

Viszont nem biztos, hogy ezzel jobban jártok, mert a szalag drága és beírás meg idő, de a kép szebb.

Amit viszont még jobban ajánlok, az egy olyan merevlemezes kamera, ami már képes HD felbontásban rögzíteni, magyarán később, ha majd vesztek egy nagyképernyős lapos tvt (mert a világ efelé halad), akkor azon brutáljól fog kinézni, mert a felbontása úgy ötször akkora.

Egy ilyen gép (próbálva a te árkategóriádban maradni):

SONY HDR-CX106

Én a helyedben erre a célra ezt az utolsót venném. Ha van kérdésed írj nyugodtan.

2009. dec. 24. 11:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a választ!

Találtam még egyet: JVC GZ MG 610S

Mindenképpen merevlemezest szeretnénk venni, ha van még ötleted, szívesen elfogadnám!

2009. dec. 24. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:

JVC GZ MG 610S semmiképp sem! Ez eddig a legrosszabb.

640 * 480 as pixelméret? Anyjukba menjenek haza, akik ezt kitalálták. A mostani TV felbontása 720 * 576 pixel. Olyan ronda lesz, hogy az valami hihetetlen.

Továbbra is a HDs mellett voksolok.

2009. dec. 24. 14:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! Akkor keresek valami HD-et!

Kellemes Ünnepeket Kívánok!

2009. dec. 24. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Szívesen, neked is.

Csak ne keverd a HDDt a HDvel.

Írj, mi lett

2009. dec. 24. 14:22
 6/6 A kérdező kommentje:

A hétvégén végül rendeltem egy Sony DCR SR37-t, még akciósan megkapom 68700 Ft-ért. Szerintem elég lesz nekünk az is.

Köszönöm a segítséged!

2010. jan. 4. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!