Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ki néztem egy 3D plazma tévét...

Oxigen17 kérdése:

Ki néztem egy 3D plazma tévét Panasonic TX-P50UT30E Szerintetek? De nézegettem Samsung PS-51D550 vagy PS-51D6900 nem tudok dönteni!

Figyelt kérdés

De viszont láttam LG 3D tévéket 200 ezer alatt 50 51 colosokat szóval nehéz dönteni.

És amúgy ezek a tévék felismerik az 1TB winchestereket?

2012. febr. 29. 00:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

És nem akadozna Rajta a HD és filmek?

de tanáltam egy méda lejátszót

[link]

vagy ilyen is van

[link]

2012. márc. 3. 15:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez a Prodigy jónak néz ki, tud mindent, 3D-t is kezeli, az 1 tera vinyó sem árt meg neki, stb.

"És nem akadozna Rajta a HD és filmek?"

Itt azt kérdezed, hogy blu-ray lejátszón akadoznak-e a HD filmek?

Nem. Blu-ray bírja a 3D Blu-rayt, erre találták ki, nem akadozik.

És a médialejátszó sem (hacsak nem szar a kapcsolat, de ha kábellel kötöd össze akkor nem lehet gond) akadozik, HD-t az összes bírja, csak a 3D-hez kell speciális fajta, az a Pioneer jó is.

2012. márc. 3. 16:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Jah azt úgy kérdeztem hogy a Blu ray lejátszóra rá kötném mondjuk a külső hdd-ét mondjuk 1TB ha persze felismerné elbírná és azon keresztül játszanám le a HD 3D és filmeket úgy vinni e ? akadozás nélkül
2012. márc. 3. 17:28
 14/15 A kérdező kommentje:
mert lehet hogy akkor érdemesebb lenne egy Blu ray lejátszóra be fektetni
2012. márc. 3. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha felismeri a vinyót akkor 100%, hogy nem fog akadozni.
2012. márc. 3. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!