Ki néztem egy 3D plazma tévét Panasonic TX-P50UT30E Szerintetek? De nézegettem Samsung PS-51D550 vagy PS-51D6900 nem tudok dönteni!
De viszont láttam LG 3D tévéket 200 ezer alatt 50 51 colosokat szóval nehéz dönteni.
És amúgy ezek a tévék felismerik az 1TB winchestereket?
Panasonic.
Az UT30-as széria nagyon jóra sikerült, meg amúgy is a plazma királya a Pana.
És igen, úgy tudom felismerik, de inkább vennék egy médialejátszót.
Mit hogy értek?
Mindent úgy értek, ahogy írtam.
Hát legolcsóbban kb 20-25-ért van, 40-ért már kapsz jobbat, de minek bele vinyó?
Streameled gépről aztán törlöd.
Amúgy ha van PS3-mad akkor az tud mindent, amit egy médialejátszó, de ha nincs holnapra nézek egy jót, most hirtelen fejből nem tudok egyet sem.
A vinyónak max annyi értelme van, hogyha nem elég jó a routered és nem tud elég sok adatot átvinni rövid idő alatt, akkor akadozni/pufferelni/bufferelni fog sokat videó közben, így elkezded HDD-re másolni és akkor később már csak meg kell nézni.
Néztem médialejátszókat, de a 3D-t elég kevés támogatja.
A legjobb talán amit találtam (és nem 120 ezerbe kerül) az a Asus O!Play TV Pro 3D, 60 rongy, de alig lehet kapni valahol.
Többi nem nagyon viszi a 3D-t.
Blu-ray lejátszó?
Az már azért komolyabb cucc, mint ami a tv-be van beépítve lejátszó, nem hinném, hogy az 1 tera megártana neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!