Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ki néztem egy 3D plazma tévét...

Oxigen17 kérdése:

Ki néztem egy 3D plazma tévét Panasonic TX-P50UT30E Szerintetek? De nézegettem Samsung PS-51D550 vagy PS-51D6900 nem tudok dönteni!

Figyelt kérdés

De viszont láttam LG 3D tévéket 200 ezer alatt 50 51 colosokat szóval nehéz dönteni.

És amúgy ezek a tévék felismerik az 1TB winchestereket?

2012. febr. 29. 00:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Panasonic.

Az UT30-as széria nagyon jóra sikerült, meg amúgy is a plazma királya a Pana.

És igen, úgy tudom felismerik, de inkább vennék egy médialejátszót.

2012. febr. 29. 18:57
 2/15 A kérdező kommentje:
De ezt hogy érted vagy mit ajánlanál nekem? mert igazán ebbe nem vagyok ott hol, vagy esetleg egy Blu Ray lejátszó és arra kötni a külső HDD-ét?
2012. febr. 29. 22:53
 3/15 anonim ***** válasza:

Mit hogy értek?

Mindent úgy értek, ahogy írtam.

2012. márc. 1. 16:47
 4/15 A kérdező kommentje:
Jó azt értem hogy mit írtál ,hogy inkább egy média lejátszott DE azt milyent vennél ,mert akkor inkább azt vennék + bele egy 1TB vinyót (mert nem tudom mék a jó kb akkor 30 40 ezret szánnék rá mert úgy e meg kell venni a vinyót is az is legalább 30 ezer
2012. márc. 1. 19:08
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát legolcsóbban kb 20-25-ért van, 40-ért már kapsz jobbat, de minek bele vinyó?

Streameled gépről aztán törlöd.

Amúgy ha van PS3-mad akkor az tud mindent, amit egy médialejátszó, de ha nincs holnapra nézek egy jót, most hirtelen fejből nem tudok egyet sem.

2012. márc. 1. 20:46
 6/15 A kérdező kommentje:
közbe nézegettem találtam 20 25 ért igaz meg még olcsóbban is.Mert felvettem egy honlappal a kapcsolatot vagyis felhívtam őket és kérdezték mire kéne mondom 3D tv hez és 3D HD filmekhez és ugye azok nem kis méretűek és ők magyaráztak valami a vinyoról. Leköteleznél ha mondanál egy jót köszönöm
2012. márc. 1. 23:42
 7/15 A kérdező kommentje:
valamit a vinyoról
2012. márc. 1. 23:44
 8/15 anonim ***** válasza:

A vinyónak max annyi értelme van, hogyha nem elég jó a routered és nem tud elég sok adatot átvinni rövid idő alatt, akkor akadozni/pufferelni/bufferelni fog sokat videó közben, így elkezded HDD-re másolni és akkor később már csak meg kell nézni.

Néztem médialejátszókat, de a 3D-t elég kevés támogatja.

A legjobb talán amit találtam (és nem 120 ezerbe kerül) az a Asus O!Play TV Pro 3D, 60 rongy, de alig lehet kapni valahol.

Többi nem nagyon viszi a 3D-t.

2012. márc. 2. 18:57
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát értem de azért köszi hogy keresgettél , akkor passz nem tudom hogy lesz megoldva :S sajna de azt nem tudod véletlenül hogy a Blu Ray le játszó hány GB-ig ismeri fel a külső HDD ét ?
2012. márc. 2. 23:28
 10/15 anonim ***** válasza:

Blu-ray lejátszó?

Az már azért komolyabb cucc, mint ami a tv-be van beépítve lejátszó, nem hinném, hogy az 1 tera megártana neki.

2012. márc. 2. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!