Psp-ét megéri vásárolni?

Figyelt kérdés
Most lesz a szülinapom és már nagyon régóta akarok egy psp-t.Gondolkodom h vegyek e egy 3004-et.De nem zudom h a legújabbakat meg lehet e hackelni:(.PS vitára nem telik szal az kizárt:D.PSp -én jó DVD-éket nézni,a játékok jók rá?És jönnek e egyáltalán mostanában ki rá?Vélemény?
2012. febr. 26. 19:38
 1/9 anonim válasza:
szerintem nem érdemes mert nekem is volt psp 3004-em és volt hogy használtam is de az 1-2 éve volt mostmár nincs senkinek sem psp-je még uj játékok se jönnek ki rá
2012. febr. 26. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem éri meg, filmet nézni szar rajta (bár szerintem 40 col alatt nem jó filmet nézni), játékok már nagyon régiek, rossz grafikával, és nincs is új.

Úgy tudom már az összeset lehet flashelni, szóval az nem lehet probléma, de inkább másra költeném a pénzem.

2012. febr. 26. 20:50
 3/9 jani:D válasza:
Én ugy gondolom:megéri ha nagyon unod magad meg nekem is van 2 is és jól szórakozok,úgy hogy igen!!
2012. febr. 27. 15:54
 4/9 Petricseh válasza:
Szerintem ha nem utazol sokat akkor inkább xbox-ot,ps2-t,ps3-at éri meg venni.De a apsp-nek az újabb fajtája
2012. febr. 28. 20:13
 5/9 Petricseh válasza:
a psvita
2012. febr. 28. 20:14
 6/9 anonim válasza:
nekem is volt, gondoltam majd jókat filmezek rajta, játszok, zenét hallgatok stb... És miután megvettem rájöttem h filmhez kicsi, zenét hallgatni nagy, játékhoz meg rossz a grafikája. Sokkal jobban eltudok szórakozni a régi xbox classic-al.
2012. febr. 28. 22:02
 7/9 anonim válasza:
szerintem érdemes venni mert én is most fogok venni akinek szórakozásra kell annak tökéletesen jó!
2012. márc. 26. 18:50
 8/9 A kérdező kommentje:
shyla stylez
2012. ápr. 8. 20:15
 9/9 Sándor Tusz válasza:
Csak akkor vegyél ha fontos a hordozhatóság, mert azon a téren grafikailag, játékok minőségében a psp a csúcs. (Olcsóbb áron persze)
2012. ápr. 9. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!