PSP-t szeretnék vásárolni, de megéri az árát a készülék?
Mivel 2004-es készülékröl van szó, ezért ha internetezni akarsz, akkor inkább mást használj!
Az alap dolgokat (Google, e-mail, FB) könnyedén futtatja, de pl. Youtube és egyéb flash tartalmakkal eléggé nehezen boldogul!
Én több, mint 3 éve vettem és nagyon tettszik, mai napig használom!
Játékok?
Hát nem tudom, milyenek jönnek be, de csak pár a sok közül, amik nálam etanolok:
God of War részek, MGS részek, GTA-k, Burnout-ok, Tekken-ek, LocoRoco-k, Patapon-ok, Naruto részek, Dynasty Warriors részek, Ratchet&Clank részek, Resistance részek, Dante's Inferno, Gran Turismo, LittleBigPlanet (+majd a 2), Killzone, Motorstorm, Star Wars Battlefront részei + a Force Unleashed, CoD, Medal of Honor stb.!
Szinte mindegyikböl van legalább 2-3 rész, ez eddig tehát kb. 40 olyan játék, amik kitünöek!
És akkor bele sem lendültem...
Feltörve is tudsz multizni (mondjuk én az Ad-Hocot javaslom), dobhatsz rá PS1 emulátort is, söt, nekem még XP emu is volt, tehát rengeteg dolgot tud! (van rá Youtube progi is, mobilos játékok stb.)
Az alapok is vannak persze (film, zene, kép, netes rádió, Skype stb.)!
És ez mind egy 7 éves géptöl!
Ha nem akarsz NGP-re várni, akkor a PSP kitünö választás!
Új játék sajna nem igazán lesz rá, elöbbi miatt, de így is lett a 7 év alatt egy csomó + olcsó! ;)
Szerintem nézz utána a játékoknak!
Annó én is ezt tettem és jól is döntöttem, mert a Nintendo agyoneröltetett, lerágott csontjaiból összerakott kvarcjáték franchise-aiból már kinöttem és nagyon gyengének találtam öket!
De hát ez az én véleményem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!