Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri előre HD vevőt vásárolni?

Megéri előre HD vevőt vásárolni?

Figyelt kérdés

Van egy hdtv-m, de nem tudom kihasználni a képességeit, hiszen a sima kábeltévé rossz rajta. Ezért előfizettem digitális tévére, kaptam hozzá Set Top Box-ot, de még talán rosszabb lett a kép, mint előtte volt. Sajnos a kábelszolgáltatónál (Fibernet Zrt.) még nincs HD kínálat, így nem is lehet tőlük kapni HD vevőt.

A kérdésem az lenne, hogyha én vennék valahol külön HD vevőt, amivel tudom fogni a szabad hd csatornákat és majd később bevezetnék a hd-t ennél a szolgáltatónál, akkor dobhatnám ki, vagy legalábbis nem tudnám használni a saját hd vevőmet? Tehát a szolgáltatónak lesz saját készüléke?

2009. febr. 19. 10:47
 1/5 A kérdező kommentje:

^

Elsősorban kártyaolvasós HD vevőre gondoltam!

2009. febr. 19. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem várj még kicsit azzal a HD vevővel. Ha minden igaz pár hónap és fibernél is lesznek HD adók. Am ha egy okosabb beltérit veszel (kártyaolvasós) akkor később tudod fogni vele a kódoltakat. Pl. a Hello HD is árul úgy előfizetést, hogy csak kártyát kapsz semmi mást és akkor azt tudod a saját cuccodban használni. Külföldön is így megy.
2009. febr. 19. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A szolgáltatók saját beltérijükkel biztosítják a hozzáférést. Illetve abban tudod az összes szolgáltatást kihasználni. Sőt egyes szolgáltatók lehetőséget sem biztosítanak arra, hogy csak kártyát kérj, mert a kártyájuk a beltérijükkel párosítva van, azaz másban nem is igazán használható a kódkártya.

Azonban van már Magyarországon HD szolgáltató, amely esetleg ki tudja váltani a Fibernetedet: [link]

Most nagyon jó akciójuk van, a havi díjak sem olyan vészesek - figyelembe véve azt, hogy a minőség tényleg makulátlan.

2009. febr. 19. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha viszonylag erős számítógéped van, javaslom hogy vegyél egy olyan hosszú HDMI kábelt ami elér a tévéig, és akkor a gépről tudsz torrentről letöltött HD filmeket nézni. Nekem bevált :)

Egyébkén a szolgáltató valószínűleg ad saját egységet, nem érdemes venni.

2009. febr. 19. 19:44
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de honnan lehet tudni, hogy ennél a szolgáltatónál is lesz pár hónap múlva hd kínálat? én úgy tudom, hogy így is nehézkesen férnek el a kábelen, mert internet + telefon + kábel tv + digitális tv (+ hd tv) egy kábelen? nem sok?
2009. febr. 20. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!