Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBOX360 karcos CD megoldás?...

XBOX360 karcos CD megoldás? Bövebben lent.

Figyelt kérdés
Az van hogy van egy jàtékom ami sajnos megkarcolódott. Ha beteszem egy pár percig megy aztán leáll. Arra gondoltam hogy kölcsön kérhetném egy havertol a játékot és feltelepíthetném a merevlemezre akkor ugye nem kell a cd-hogy beolvassa a játékot. Valaki próbált már hasonlót? Működött?
2012. febr. 25. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha telepíted a merevlemezhez akkor csak az indításhoz kell a lemez. De egyébként jobban jársz ha fogod és átmásolod.
2012. febr. 25. 16:54
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi de nem màsolom mert online szeretnék jàtszani és ahhoz eredeti kell ugy tudom.
2012. febr. 25. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Felmásolod merevlemezre, és a cd-t benthagyod. Játszol online ígyis ugyanúgy.
2012. febr. 25. 19:38
 4/4 A kérdező kommentje:
ha arra gondolsz hogy a sajàt jàtékomat màsoljam fel azt màR probàltam de megakadt a karc miatt
2012. febr. 26. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!