Sal Hangváltóm nemjó mitévő legyek?
Figyelt kérdés
van egy somogyi 3 utas hv 316 a hangváltóm kint volt most a hidegbe egy fűtetlen helyiségben behoztam nemszól benne a magas át tettem egy másik hangfalba abba tökéletesen szólt rámértem megszakadva nincs a hangkártyán semmi milehet a baja ? de persze a mély és a mélyközép szól cask a magas nem2012. febr. 20. 19:04
1/3 anonim válasza:
ha mégis magassugárzóval szól a magas, akkor nyilván nem a hangváltóval lesz a gond. Legközelebb azért próbálj meg már pontosabban fogoalmazni is, el kell gondolkozni azona sok hülyeségen amit leírtál. bocs.
2/3 A kérdező kommentje:
A 2 hangfalam kint volt a hidegbe behoztam nemszól egyik be se a magas sugárzóó . Átettemem a magasat egy másik hangfalba abba szólt ebből kiindulva jó a magas sugárzóm ha másik hangváltóval szolt . De abba a hangfalba ami kint volt a hodegbe csak a magas nemszól szal a hangáltó a bibis és nemtom mi a baja persze mind a 2 hangfalanak ugyan az a baja és egyszerre rámértem a hangváltóra nincs megszakadva a tekercs . Remélem így már kaphatok segitséget .
2012. febr. 21. 09:17
3/3 Huszti Tibor válasza:
Cseréld ki a 2 kis azt hiszem 4.7-es kondikat.1-1 db-ot vegyél belőle nem drága.Ez sorba vannak kötve így ha meghal megszakad az áramkör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!