Pistike12 kérdése:

Valaki segitse! Nem tudom hogy mit csináljak a letoltott Windowsal, hogy kitudjam irni CD-re és még bootoljon is. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Írd ki a képfájlt, amit letöltöttél.
2012. jan. 7. 14:10
 2/5 A kérdező kommentje:
de csomagoljam ki ugye_?
2012. jan. 7. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Te látod, milyen kiterjesztésű. Ha rar, akkor igen, ha iso, akkor már ne.
2012. jan. 7. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Még véletlenül se csomagold ki, ha iso, vagy egyéb kép fájl! Akkor ugyan ki tudod írni, de nem fog be bootolni. Vegyél elő egy író programot, pl. Nero, vagy Ashampoo Burning Studio 6, de még sorolhatnám, nem tudom, neked milyen van fent, mit használsz.

Minden esetre kell lennie egy disk image kiírása, vagy lemezkép kiírása, vagy ehhez hasonló dolognak, úgy írd ki, akkor fog bootolni, ha a letöltött képfájl jó.

Nem tudom, honnan töltötted le, van olyan is, hogy rar-ban van, darabolva, sok kicsi részre, akkor ki kell csomagolnod, de egy lemez képfájlt fogsz kapni ebben az esetben is, szóval akkor ugyan az a teendő.

2012. jan. 8. 12:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Mostmar reg tudom isoval kikell irni kepfaljkent
2012. jan. 12. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!