Davidb kérdése:
PS3-ra játékok?
Figyelt kérdés
Soroljatok légyszi olyan játékokat amiket elsőnek érdemes megvenni PS3 mellé( most tervezek venni egyet) és sokáig ellehet vele lenni.2012. febr. 17. 23:29
11/14 anonim válasza:
# 3/10- es hozzászólónak igaza van, tényleg az "idősebbeknek" jön be a Metal Gear Solid. Én 14 vagyok és inkább játszok Killzone 3- al, Uncharted 3- al, COD MW3- al, inFamous 1-2- vel AC Revelations- el stb. Am ha még vki nem regisztrált volna PSN- re annak írom, hogy mindenképp UK- hoz regisztráljanak, ha nincs módjukban bankkártyával fizetni, mert az UK- ra regisztráltaknak elérhető bigonyos PSN Font Card, amivel különböző összeget lehet felrakni a PSN account- odra (pl: 35£, 50£).
13/14 anonim válasza:
Igen, és ha valami elsőnek jön ki, akkor az az első rész, tehát az alapok, tehát azt jelzi, hogy azzal kéne kezdeni.
#10-nek annyiban van igaza, hogy az 1 a trilógia legszarabb része, de az is jó játék.
14/14 anonim válasza:
A MW3-at mindenképp érdemes megvenni... Azon be is jelölhettek :D
Amive rohadt sokat szórakoztam az a LEGO- Star Wars.
Dedós játék, de én már 3 éve próbálom kivinni, és még mindig tud újat mutatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!