Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Full HD-s (1080) TVn futnak...

A Full HD-s (1080) TVn futnak olyan játékok is (ps3) amik csak HD-sak (720)?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy új TVt és nem tudom hogy ha full HD sat veszek akkor fog e tudni olyan játékokat lejátszani ps3 al amikben csak HD van(720). Elöre is kösz a válaszokat.
2012. febr. 10. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Helló!

Persze, hogy fognak vagy a PS3 vagy a tv felskálázza 1080pre.

2012. febr. 10. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Természetesen futnak de nem lesz olyan jó a képminőség.

Egyébként ha fullHD-s tv-t veszel akkor szinte minden esetben rosszabb lesz a képminőség a sima HD tv-hez képest.

FullHd-s tv-t tökéletesen felesleges venni mert manapság még minden simaHD vagy rosszabb felbontásban működik(kábeltv,dvd lejátszó,konzolok) és ezt a felskálázás miatt kockásabban jeleníti meg.

FullHD-t csak 1080-as felbontású eszközökhöz érdemes venni.

2012. febr. 10. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Előző:

oké, ma még felesleges játék miatt, de kb 2 év múlva jönnek a next gen konzolok, ott meg már szerintem nem lesz 720p-s játék.

2 év múlva meg gondolom nincs kedve lecserélni a kérdezőnek a tv-jét.

Mellesleg még ha rosszabb is a kép a felskálázás miatt, nem észrevehető.

2012. febr. 10. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nézek 720p-s anyagot 1080pben és nem vettem észre, hogy annyira rossz lenne, ha nem nézi az ember és nem vizsgálja pixelenként a képet, akkor fel se fog tűnni.
2012. febr. 11. 12:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi minednkinek a válaszokat :)
2012. febr. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!