PS3-ra játékok?
Előző:
ez elég egyértelmű.
Amúgy pár közönségkedvenc, mondhatni "átlag" játék:
- Uncharted 1-2-3 (mindenképp érdemes beszerezni, PS3 legnagyobb húzócíme)
- Infamous 1-2 (ha nagyon számít a grafika az 1-et kihagyhatod, de az is jó játék)
- Killzone 2-3 (ha a 2 annyira nem is tetszik, a 3-mat mindenképp érdemes kipróbálni, szvsz mindenben jobb)
- God of War összes (Collection, Collection Volume 2, és a 3)
- LittleBigPlanet 1-2 (lassan Kart)
- Dead Nation, csak PSN-ről tölthető, jó játék
Kb ez az a must have kategória, ami mindenkinek bejön.
Pár rétegjáték:
- Heavy Rain, szinte fotórealisztikus grafika, hatalmas történet, vadonatúj játékmenet, egyik legnagyobb játékélmény a jelenlegi generációban, angoltudás szükséges
- Metal Gear Solid HD Collection + 4, minden idők legjobb játéksorozata, de a fiatalabbaknak nem szokott bejönni
- Demon's Soul, egyik legkeményebb RPG, szintén inkább idősebb korosztálynak való
- Resistance trilógia
- Twisted Metal: jó kis autós gyilkolászás
- Gran Turismo 5, ha bejön a szimulátor akkor must have
Pár multiplatform, de jó játék:
- Dead Space
- Batman
- Skyrim
- Fallout
- Dark Souls
- Red Dead Redemption
- Mortal Kombat
- Mass Effect
És még sok más.
Majd ha regisztrálsz PSN-re UK vagy US-re regisztrálj, vagy várj márciusig a magyar PSN-re, viszont valószínűleg nem lesz olyan jó, mint a régiek.
PSP-ről már regizve vok PSN-re:D
GTA-kat nem ajánljátok?(én kezdésnek GTA: EFLC-re gondoltam)jó választás lenne?
GTA IV szörnyű lett, illetve nagyon ronda konzolokra.
Nem vagyok egy nagy grafikab.zi, de a GTA IV b.szta a szememet, egyszerűen nem tudtam élvezni.
Szóval semmiképp sem ajánlom, nem tudok róla pozitívumot mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!