Konzol boltban kb. milyen áron vennének be 1 Nintendo 3DS-et?
Illetve 3DS-es játékokat szerintetek milyen árért vesznek be?(super mario land,zelda,fifa 12) 5000,8000 eseleg 10000
?
mindent meglehet unni! de inkább unjak meg egy olcsó konzolt mint egy méreg drága konzolt. Szerintem!- a normál embereknek vágyát teljes mértékben kielégíti a Nintendo 3DS. Vita csak grafikában jobb a Nintendo 3DS-nél és kész.
Összegezve: Vita jobb grafikai megjelenítést ad mint 3DS de semmi ultra nagy eltérés nincs. Gyakorlatilag ennyiben ki is merül az összehasonítgatás. szerintem ebben megállapodhatunk mert látom hogy nagyon véded az überbrutál drága konzolod és a technikai paramétereivel tudsz csak érvelni.
másik -meg hogy a játékok nem ragadtak meg a kőkorszakban hiszen SZINTE ugyanazok a játékok jelennek rajta is mint a többi konzolon, ezért sem értem hogy miért írod hogy gagyik a játékok rá.
És a mostani hírekben ha olvasod elég sokan vesznek 3DS-t és a játékok amik rá kijönnek azok is szép számban fogynak.
Főleg azért mert szinte ugyanazt tudja mint 1 ps3 ami olcsóbb és valszeg akkor inkább ps3-at vesznek mint ezt a drága konzolt ami ugyanazt tudja mint a ps3.
"Vita jobb grafikai megjelenítést ad mint 3DS de semmi ultra nagy eltérés nincs"
Ugye nem azt akarod mondani már megint, hogy a Vita grafikája nem sokkal jobb, hanem valami másra utalsz?
Mert ahogy már írtam: grafikában SOKKAL jobb a Vita, ezzel hülyeség veszekedni.
Überbrutál drága konzol az a PS3 volt megjelenésekor a 100+ ezres árával, egy Vita 65k-ért olcsó, csak sokaknak nincs rá pénze.
Legutolsó hozzászólásodat meg nem is próbálom értelmezni, mert fogalmam sincs melyik konzolról mit is írtál.
Sfjaerg ísgfbarg aer.ú
Ha ezt nem értetted, akkor hülye vagy!
Már miért én lennék hülye, ha te nem vagy képes világosan kifejezni magad?
Tényleg nem 65k, hanem 67.
De máshol 65-ért is van már, csak a platinumshop a legmegbízhatóbb, akkor azt a +2 ezret megéri.
Nem olvastam végig a kommenteket, mert már untam :). Osztom a kérdező kommenteit, és nem azért mert elvakult Nintendo fan vagyok. Boldog 3DS tulaj vagyok :). Bár anno én is gondolkodtam, hogy megvarom a vita kiérkezését, de ezt egyből el is vetettem. 80k Ft? Most komolyan? Csak hogy elvezzem az ultra magas grafikat? (szerintem ennyi pénzért inkább vegyetek PS3-at, és jatszatok full hd-s lcd tv-n :)) Olyan kicsi képernyőn úgyse látszik az a sok részletgazdagság.
Én a nintendót azért bírom, mert folyton valami újjal rukkol elő. Gondoljatok csak
/folytatás/
A DS 2 képernyőjére, a Wii profi mozgás érzékelőire, a 3ds 3D-s képernyőjére, vagy a Wii U vezérlőjére. Lehet, hogy grafikailag egyik sincs a toppon, de játékélményből a maxot hozza.
Hogy a kérdéshez is hozzá szóljak: sose add el a 3DS, mert felejthetetlen játékélményt nyújt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!