Konzol boltban kb. milyen áron vennének be 1 Nintendo 3DS-et?

Figyelt kérdés

Illetve 3DS-es játékokat szerintetek milyen árért vesznek be?(super mario land,zelda,fifa 12) 5000,8000 eseleg 10000

?

2012. febr. 17. 17:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Teljesen hülyeségeket beszélsz, ez pl. már annyiból leesik, hogy azt írod lehet telefonálni Vita-val, akkor telefonnak hívnánk.

Nem a 3D a jövő, max a közeljövő, DE:

- 3DS-en elég hülyeség a 3D, csak akkor kapsz 3D-s képet, ha pont olyan szögben tartod, így meg alapból már nem élvezetes egy játék, mert figyelni kell nehogy megmozduljon 3 centit

- sokaknak már egy fél óra játék után fáj a fejük

- és a legfontosabb: 3 és fél colon minek 3D????

40 colos tv-be is kicsi, de ott már azért kezd tényleg egy kis pluszt nyújtani, de egy ilyen mini kis szar képernyőn semmit sem dob.

Nem csak kicsit gyengébb a grafika, nem csak kicsit gyengébb a hardver, NAGYON.

És azért leírom még egyszer, hogy ettől még lehet jó a 3DS, de a technikai részében akkor is NAGYON le van maradva a Vita-tól, aki mást mond, az egy hozzá nemértő okoskodó barom, mint pl te is.

"aki meg kézikonzolt akar az meg vesz egy megfizethető áron 3DS-t végülis 3Dimenzió a jövő!"

Persze, 3D a jövő, ezért rögtön ezt kell venni, még ha szar is, nem azt, ami technikailag ezerszer fejlettebb, még ha nincs is benne 3D-s kijelző.

Normális ember nem azért vesz 3DS-t, mert "úristen háromdééés", hanem mert Nintendo fan, és a Mario meg Zelda meg ilyen címek jönnek be.

Ha valaki meg komoly kézikonzolt akar az veszi a Vita-t.

2012. márc. 8. 17:51
 12/27 A kérdező kommentje:

Megfigyelhető a kommenteid-ben hogy állandóan túlzól! megint azt írod hogy NAGYON , EZERSZER fejlettebb közben technikai tudás nem egetverő,óriási csak valamelyest jobb de attól nem még a 3DS is szép grafikai élményt tud nyújtani pl: a resident evil:revelations játékban a grafikai élményt már nem is lehet szinte fokozni ott tényleg érződik a hogy SZUPER grafikája van és a 3DIMENZIÓ csak hab a tortán! A másik meg, hogy 3Dimenziós megjelenítést tökéletesen teljesíti, ebből is látszik hogy még nem nézted meg ezt a konzolt egy teljesen 3DIMENZIÓRA kidolgozott játékkal, a harmadik meg hogy tartani kell egy szögben a konzolt az NEM azt jelenti hogy a legkissebb miliméter pontosságban kell a megfelelő szögben tartanod ,hanem ugyanúgy kell tartanod mint egy átlagos konzolt csak képernyővel szembe kell nézni a képernyőt és nem oldalról vagy a széléről :D , ugyebár a psp kijelzőjét sem nézed oldalról,széliről. Normális ember azért vesz 3DS-T mert megfizethető ugyanazt tudja mint a vita [vita picit jobb technika). Én meg egy olyanról is tudok hogy valamelyes több játék jön majd 3ds-re.

"Volt psp-m meguntam a grafika nem elégített ki nekem játékélmény kellett és nem látvány!"

Hajrá 3DS! :D

2012. márc. 8. 19:07
 13/27 anonim ***** válasza:

Látom veled felesleges vitázni, hiába mondom az érveket, csak nem fogod fel, de nem baj, unatkozok, van időm, tőlem mehet.

Igen, túlzok, mert te meg alacsonyítasz.

RE-t 3DS-en nem lehet grafikailag fokozni, mivel a hardver nem bírná, de hidd el, nem az a grafikai csúcs, PS Vita-n lehetne ezerszer szebb, nézz meg egy rohadt Uncharted gameplay-t, és akkor nem beszélsz ilyen hülyeségeket, hogy a 3DS-nek a lehető legjobb grafikája van.

Oké, neked elég, de attól még bőven van hova fejlődni.

3DS megfizethetőbb, ez igaz, de nincs is benne olyan hardver, mint a Vita-ba, Vita-t még így is veszteséggel árulja a Sony, nem véletlen, egy handled PS3 grafikával elég drága lenne amúgy.

Nem, Vita nem csak picit, hanem sokkal jobb technikailag, ez egy teljesen objektív vélemény.

Hogy később melyikre lesz több játék azt jelenleg nem lehet megmondani, ebben a pillanatban a Vita vezet, pedig később is jelent meg, de ne menjünk el ebbe az irányba, én most csak a grafikáról és technikai oldalról akarok beszélni, mert hatalmas hülyeségeket állítasz.

"Volt psp-m meguntam a grafika nem elégített ki nekem játékélmény kellett és nem látvány!"

Tehát azzal dicsekszel, hogy egy 2011-es 3DS jobb, mint egy 2004-es PSP? Gratulálok. Ráadásul nincs 2x olyan erős a 3DS, mint a PSP, ami azért elég ciki.

Egy kis gameplay videó, mert szerintem te nemhogy élőben, de még neten sem láttál Vitát, és nem tudod, hogy pontosan miket tud (amúgy nem beszélnél ilyen hülyeségeket):

http://www.youtube.com/watch?v=cS1lCoA5_wc

Pont a Resident Evil-t és az Uncharted-et hasonlítják össze, mindkét handleden a legszebb játékot, a Vita nem gyengén szebb.

2012. márc. 8. 20:51
 14/27 anonim ***** válasza:

És tisztázzunk valamit:

nem akarlak meggyőzni, hogy a PS Vita jobb lenne, ez egy teljesen szubjektív vélemény, valakinek az tetszik, valakinek a Nintendo.

De ilyen egyértelmű dolgokról vitatkozni, hogy melyik az erősebb hülyeség, mert papíron és valóságban is a Vita jobb hardverileg.

2012. márc. 8. 20:54
 15/27 anonim ***** válasza:
De a kedves kérdező beverte a fejét hogy így megváltozott a gondolkodása??
2012. márc. 8. 21:43
 16/27 A kérdező kommentje:

nekem anno volt ds-m és psp is!

és psp-ről váltottam ds-re :p

sokan unták már meg a psp-t a vitával sem lesz másképp sőt mivel drága kevés lesz belőle és inkább a 3ds-re mennek majd többen.csumi :)

2012. márc. 9. 07:25
 17/27 anonim ***** válasza:

14 éves elmúltál már?

Ha igen, sürgősen változtass a felfogásodon, mert nagyon szar.

Okoskodsz, mintha egy hatalmas bölcs lennél, de fingod sincs az egészről.

Igen, PSP-t az utóbbi 1-2 évben unták meg, mivel már nem volt rá új játék, Sony is leszarta úgy ahogy van.

De ez a régi DS-ekket is így van, senki sem beszél róluk, senkinek sem kell, stb.

PS Vita is lehet el lesz felejtve, de csak 5-6 év múlva.

És egyáltalán nem drága, ha nincs rá valakinek pénze az az ő baja, attól a Vita még egy olcsó készüléknek mondható.

De ezek mind lényegtelenek, mert én végig csak arról pofáztam, hogy HARDVERESEN jobb a Vita, és nem csak kicsivel.

Te meg már jössz az eladásokkal, játékokkal, mindennel.

Ez engem mind nem érdekel különösebben, csak azt az egy hatalmas téveszmédet próbáltam volna kiverni a fejedből, hogy a Vita alig erősebb és szebb a 3DS-nél.

2012. márc. 9. 20:48
 18/27 A kérdező kommentje:
csak annyit mondok hogy a psp-t megunod! grafika ide grafika oda MEGUNOD!!!
2012. márc. 14. 08:51
 19/27 anonim ***** válasza:

1. Nem állítottam, hogy ez nem igaz (de egy Nintendo-t is ugyanúgy meg lehet unni)

2. Én a PS Vita-ról beszéltem, a PSP-t pont leszarom, és a PS Vita-nak is csak a hardver/grafikai részéről, ott sem állítottam, hogy nem lehet megunni.

2012. márc. 14. 19:18
 20/27 anonim ***** válasza:
Válaszaidból ítélve kb 10-12 éves lehetsz.Megkaptad az első hideg zuhanyt,hogy a 3ds közelében sincs a vita-nak,és egyből kiakadtál,erősíted magadban a hitet,hogy nem egy sz.rt kaptál. Nos nekem is van 3ds-em és amiket írtál róla,hogy milyen csuda jó,meg,hogy megunhatatlan...elmondom,hogy meguntam. Inkább veszem elő a jó öreg psp-m mint ezt. Ha a csúszkát áthúzom a 3d-re akkor meg egyenes fáj nézni a képernyőt. Nagyon nem érte meg az árát.Mind a 2 kamera gagyi rajta,homályos képet csinál,játékok meg valahol megragadtak a kőkorszakban.Lehet nekem vannak gagyi játékaim,de nekem nem tetszik.
2012. márc. 17. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!