Ps3 vagy nintendo 3ds?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 16:34
 1/5 anonim válasza:
hát az attol függ hogy a grafika miatt kell vagy a hordozhatóság miatt.
2012. febr. 3. 16:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem toom azért kérdem ... -.- ps3-mom má volt csak most totál elromlott és nem lehett megszerelni és nintendóm csak gamboy advencem volt
2012. febr. 3. 16:42
 3/5 anonim válasza:
háát a 3ds elég jó kis kutyu mondjuk ps-3 mam sose volt én inkább a hordozható konzolokért voltam oda sztem nézz meg pár vidit a 3ds-ről és azután válaszd ki. Előző voltam
2012. febr. 3. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
PS3 mindenképp. 3DS-ről lebeszélnélek ha megengeded.Nagyon gagyi,nekem van mind2 tapasztalatból beszélek.Nos a 3ds: szörnyű képet csinál mind a 2 kamerája, a játékok gagyik,ha átkapcsolsz a 3d-s részre akkor kb 1-2 perc után megfájdul a szemed. A 3d hatás pedig nagyon hányadékra sikeredett.Nekem nagyon nem jön be. Ha nem is feltétlen ps3-at akarsz,akkor inkább ps vita-t vegyél
2012. márc. 17. 11:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Má eről dödtöttemm má rég és má meg is vettem a ps3-mat
2012. márc. 17. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!