LED, LCD vagy Plazma Tv-t érdemesebb venni?
Figyelt kérdés
Melyiknek szebb a képminősége és jobb a hangminősége?2012. febr. 10. 09:26
11/13 anonim válasza:
Előző:
a mai plazmák már egyáltalán nem égnek be, és a szellemkép is mondhatni nem létező dolog (ami nem teljesen igaz, de most nem akarok sokat írni).
12/13 anonim válasza:
Persze ezért javasolják, hogy ne használják monitornak, ill. konzoljátékok esetén a HUD beégésére is figyelmeztetnek, sőt a Pana nem is tett D-Sub (VGA) csatlakozót a plazmáira. Én nem merném így kijelenteni, hogy nem égnek be.
13/13 anonim válasza:
Nekem régebbi plazmám van (~3 éves kb), tehát nem is a legújabb fejlesztések, és nem ég be.
PS3 sokat fut rajta, és gyakran csak úgy felejtem az XMB-be (menü) miközben gépezek, pl. most is már vagy 1 órája nem csinálok rajta semmit, tehát az ikonok mozdulatlanok, 0 beégés.
És nem csak én fogtam ki egy jó darabot, visszajelzések alapján is már nem gyártanak ilyen szar plazmát, vagy legalább is nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!