LED, LCD vagy Plazma Tv-t érdemesebb venni?
Plazma.
Bár nem hiszem, hogy meg foglak tudni győzni, ha már előttem is 4-en írták a LED-et, de szerintem a többség még csak nem is látott élőben LED-et, csak mindenhol olvasta, hogy az milyen jó.
Bár nem rossz, de a plazma jobb.
Most nem fogok indokolni, mert általában felesleges, inkább nézd meg üzletben mindkettőt és döntsd el te.
Láttam élőben LED-et, a Media Markt-ban. Többféle TV is volt egymás mellett kiállítva pl. LCD, LED és a LED nézett ki a legjobban.
Plazma TV szerintem csak egy 90-es évekbeli vakvágány a TV-k fejlődésében, manapság már elég ritkaság.
Igen, a technológia lehet elavult, de a képminőség nem.
Ha meg már ennyire az elavultságról van szó, vegyél OLED-et, ahhoz képest a LED is szar, akkor ne vegyen tv-t seki?
A fekete csak a plazmán fekete, a színek is ott néznek ki leginkább úgy, mint a valóságban.
Oké, a LED-en a színek tényleg színesek, de sajnos már túlságosan is, a valóságra kicsit sem hasonlít, úgy meg kell a fa....nak.
Amúgy amit linkelt a kérdező adatokat nézve nem rossz, de az adatok szinte mindenhol ugyanazok, szóval élőben kell megnézni, mert ott viszont már rögtön van eltérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!