Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hangfalt építek! Szerintetek...

Hangfalt építek! Szerintetek ezek a hangszórók és a hangváltó össze passzolnak?

Figyelt kérdés

kezdő vagyok ezért is választottam a Sal-t :)

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 26. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztos hogy összepasszolnak,de én a somogyit nem ajánlom rettenetes a hangjuk,bár ha még nem hallottál normális hangsugárzót akkor jó lehet kezdésnek mert olcsó meg hát az építés öröme ugye.A hangváltó ezekhez halálosan felesleges pénzkidobás,én anno egy 2.2 mikros kondit kötöttem sorba a magas elé,azóta sem volt gond vele és ugyanazt éred el vele csak spóroltál...

Ha hosszabb távra tervezel és nem akarod egy fél év múlva lecserélni akkor én inkább másik kifejezetten összeválogatott alkatrészű kitt-et néznék pl a Bártfai audio honlapján.Ha meg nem akarsz mindenképp építeni akkor más a helyzet,de gondolom ez nem izgat.

2012. jan. 26. 21:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Megveszed,megépíted,ésszomorú leszel, mert nem fog jól szólni. Ha az építés öröméért, akkor csináld!
2012. jan. 27. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!