Milyen 40-42"es TV-t vegyek? Szempontok lejjebb.
Kedves Kérdező!
Véleményem szerint ha állandó összeköttetésbe lenne pc vel, akkor a plazma hanyagolós! Ugyanis elsőnek én is azt hittem, hogy a beégést sikerült orvosolták meg stb..., de a múlthéten egy kiállított darabon pontos típus [link] észrevettük, pontosabban az egyik kollégám mutatta, hogy beleégett az avatar dvd menüje. Lehet hogy sokat ment, de én azért nem mernék megkockáztatni egy ilyet, ha folyamatos pc vel lenne összekötve (pl véletlenül úgy felejted, stb...). Aláírom hogy tényleg a plazma tv nek van a legszebb képe, de most ki lenne az aki állandóan betudja tartani azokat a követelményeket, amit egy ilyen tv meghálál.
Előző:
a beégést már akkor is orvosolták, jó, lehet pont egy szar darabot állítottak ki, nekem 3-4 éves a plazmám, naponta minimum 2 órát megy, gyakran ugyanaz a kép (amikor ps3-ba nyomok egy startot és akár órákra is változatlan a kép), sehol semmi beégés.
Amúgy ha PC-vel akarod összekötni nem ajánlom a plazmát, viszont ha nem akarod összekötni akkor a legjobb technológia még ma is (talán az OLED már jobb lesz, de az még soká van).
Ha PC-vel összekötnéd akkor inkább led.
Ha plazma mellett döntesz csak Panasonic-ban gondolkodj.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Miért felejtős ha géppel akarom a plazmát összekötni? Miért jobb a led?? :o
Hát végül is nem tudok semmi rosszat mondani róla, csak annyit, hogy nem nagyon elterjed plazma tv-t használni monitorként, elég ritka eset.
Mondjuk ez valószínűleg a méret miatt van, ~40" méretű tv-t alapból kevesen használnak monitorként.
Amúgy filmnézésre meg talán még böngészésre nem rossz, de játszani szerintem furcsa lehet rajta, kicsi a DPI és lehet az egérrel úgy furcsa lesz irányítani.
Én is kötöttem már rá a laptopomat 42"-es plazma tv-re, de csak egy filmet néztem rajta, szóval lehet az egeres dolog teljesen hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!