Szerintetek lejjebb fog menni januárban a műszaki cikkek ára? Például LCD TV!
Figyelt kérdés
Kinéztem egy jó kis Samsung LCD TV-t, de az ára ugyanannyi, sőt még nőtt is az ÁFA emelés miatt. Úgy tudtam, januárban nagy akciók vannak, hiszen akkor sok termék a kereskedők nyakán marad. Szerintetek várjak még vagy vegyem meg most? Egy Samsung 40D-550 típusú LCD TV-ről van szó, a legolcsóbb helyen is 114.000-ért láttam, ráadásul ott még 25% ÁFA van feltüntetve.2012. jan. 2. 15:11
1/1 anonim válasza:
Lejjebb nem fog menni főleg ha új esetleg olyan lehet hogy már régen ott van valahol meg régebbi típus és leárazzák de olyat is nehéz találni vagy olyan helyen ahol még úgy is annyi mint egy alapból olcsóbb helyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!