Mitől olyan rosszak a SAL hangszórók?

Figyelt kérdés
anyira szidja őket mindenki, h rossza minősége, hangzása meg ami csak lehet, nekem van és nincs vele baj, szerintem, vagy én vagyok bot fülü :D
2012. jan. 24. 16:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem a botfülűségedről van szó azt hiszem.

Olyan helyen ahol felhangokkal tele pl szimfónikus zenét hallgatnak (esetenként az erősítő is csöves) pille könnyű membránt (kis teljesítmény-nagy felület) használnak a részletes hangkép megjelenítéséhez. a "halkabb sustorgások,csilingelések sóhajtások csak azon a hangfalakon hallhatók elég tisztán ahol a hangszórók könnyen mozognak, és érzékenyek.

Na a sal pont ezt nem tudja. Nyűhetelenek hangosak az igaz de ennyivel be is lehet fejezni a rájuk jellemző jó tulajdonságokat.

Kocsiba tökéletesek a hangnyomás létrehozásához,otthoni diszkózáshos ahol nem előírás a torzításmentes tiszta hangkép csak a duci dici és tucc tucc.

Kábé hasonlatos mint a ruszki vodka- semmi finom nincs benne de jó nagyot üt. ja és occsoh.

2018. febr. 25. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!