Mitől olyan rosszak a SAL hangszórók?
"egy normális komponens szett egy hozzáillő erősítővel produkálja ugyan azt, amit a Sal subbal elérsz, persze nem fogja rezgetni a kasztnit, de élvezhető hangot ad ki. Nem megy annyira mélyre mint a Sal, viszont ha nem jól illeszted a subot az elsőkhöz, akkor ez már el is szállt, szóval ettől kezdve értelmetlen a dolog.
" De gondolom nem 14500 Ft, különben izlések és pofonok, mert én a dübörkést, és a csilingelést szeretem, olyan sony-s hangzást, nem szeretem a közepet, ezt inkább elnyomom, mert tuc tuc zenét hallgatok 90% ban, a többi meg jójazúgy, ha valaki zenekari műveket, hallgat, vagy híve a lineális hangzásnak, meg esetleg a szűrő nélküli Hight End milliós cuccoknak, az költhet ilyenekre, én nem ennek a hangképnek vagyok híve, így valószínű jó lesz a somogyi is. Több mint 20 évet jártam a mais működö FMH Magnós klúbjába, ami most inkább laptopp klúb, na ott vannak arcok akikkel lehet hangzásról vitázni, van olyan aki csak a milliós cucokat fogadja el minőségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!