Mitől olyan rosszak a SAL hangszórók?

Figyelt kérdés
anyira szidja őket mindenki, h rossza minősége, hangzása meg ami csak lehet, nekem van és nincs vele baj, szerintem, vagy én vagyok bot fülü :D
2012. jan. 24. 16:21
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
ÉS még egy kérdés. Moste rendeltem egy SAL WRX 10SE/A aktiv szubládát 14000 ft ért, ami ugye 25 ezer lenne, de szerintem egy melóskocsiba a semminél jobb lehet, és hát ennyiért Igazam van?
2016. márc. 6. 08:26
 12/21 anonim ***** válasza:
egy normális komponens szett egy hozzáillő erősítővel produkálja ugyan azt, amit a Sal subbal elérsz, persze nem fogja rezgetni a kasztnit, de élvezhető hangot ad ki. Nem megy annyira mélyre mint a Sal, viszont ha nem jól illeszted a subot az elsőkhöz, akkor ez már el is szállt, szóval ettől kezdve értelmetlen a dolog.
2016. márc. 6. 10:52
 13/21 anonim válasza:

"egy normális komponens szett egy hozzáillő erősítővel produkálja ugyan azt, amit a Sal subbal elérsz, persze nem fogja rezgetni a kasztnit, de élvezhető hangot ad ki. Nem megy annyira mélyre mint a Sal, viszont ha nem jól illeszted a subot az elsőkhöz, akkor ez már el is szállt, szóval ettől kezdve értelmetlen a dolog.

" De gondolom nem 14500 Ft, különben izlések és pofonok, mert én a dübörkést, és a csilingelést szeretem, olyan sony-s hangzást, nem szeretem a közepet, ezt inkább elnyomom, mert tuc tuc zenét hallgatok 90% ban, a többi meg jójazúgy, ha valaki zenekari műveket, hallgat, vagy híve a lineális hangzásnak, meg esetleg a szűrő nélküli Hight End milliós cuccoknak, az költhet ilyenekre, én nem ennek a hangképnek vagyok híve, így valószínű jó lesz a somogyi is. Több mint 20 évet jártam a mais működö FMH Magnós klúbjába, ami most inkább laptopp klúb, na ott vannak arcok akikkel lehet hangzásról vitázni, van olyan aki csak a milliós cucokat fogadja el minőségnek.

2016. márc. 6. 18:09
 14/21 anonim ***** válasza:
igen, ez is egy szempont, hogy a hangerő és a kasztni remegtetése a cél, vagy az élvezhető hangzás. Nekem sincs milliós cucc a kocsiba, egy 60 000 ft-os Hertz első szett van, egy 30 000 ft-os Rainbow erősítő (ezt használtan vettem, amugy 100 000 ft körül van az ára) és egy 50 000 ft-os Pioneer fejegység. Az erősítő 4 csatornás, tehát hátra bekerülhetne egy mélyláda, de eddig még nem érztem kevésnek, amit az első szett tud. Amúgy ha veszek is bele, az egy 20-25 cm-es zárt ládás Hertz lesz.
2016. márc. 7. 12:18
 15/21 anonim válasza:
Szerintem nem rosszak a somogyi hangszórók csak a peremezésük lehetne kicsit erősebb,ettől függetlenül szerintem jól teljesítenek.
2016. márc. 20. 18:58
 16/21 anonim ***** válasza:
ha csak a peremezésükkel lenne gond :) úgy alapjaiban gond van velük, persze fül kérdése, meg alkohol, ha bevan nyomva az ember, akkor tökmindegy, hogy kis Grófó vagy Jolly melyikből ordít :D :D
2016. márc. 21. 15:37
 17/21 L. Roller válasza:
Én nem mondanám azt,hogy nem az árának megfelelő minőség, hiszen az aktív hangfalai a legolcsóbb kategóriát képviselik.Csak hát az igazi HIFI hangfal 70000ft/50W-tól fölfele indul igazán. Aki csóró és minőséget akar, az inkább készítsen egy bassreflex dobozt Visaton kettősmenbránossal, az jobban szól a SAl és a HS2000 termékeinél, legyenek akár 3-utasak akár.
2016. jún. 20. 11:45
 18/21 L. Roller válasza:
Vajon miért is van tele a net Sal házimoziszettes hirdetésekkel? Nem hiszem, hogy ennyi ember szorulna meg hirtelen, inkább az olcsó húsnak híg a leve effektus miatt adnák el gyorsan.
2016. jún. 21. 13:22
 19/21 anonim válasza:
én most vettem a sam multimedia boombox bt max hangszórót 30000 forint elég nagy gyönyörű és úgy szól mint az álom szabályozható basszus és magas. eqalaser szabályozható vízhangefekt bt csatlakoztathatóság és tényleg úgy szól mint az álom ... volt egy jbl pulse 2 m az kb 40 k és ez százszor szebben szól a basszusról meg ne is beszéljünk mert az kivitte a lelkem a helyéről
2017. dec. 27. 17:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Egy nyelvtan könyvet nem vettél esetleg??
2017. dec. 27. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!