Mi éri meg legjobban 150-170 000 ft-ig . Nekem laptop és ipad 2 vagy3 jutott az eszembe nektek? Szerintetek mi?
Ezt nem értem, laptop ÉS ipad2, vagy az az "és" igazából "vagy" akar lenni.
iPad 2 legyen 100k, de még ennél is drágább, 70k-ból meg nem veszel laptopot.
Amúgy én épp tv csere előtt állok, szóval egyértelműen TV-t mondok, bár ahhoz még hozzá kell rakni egy kis pénzt.
Előző:
általában Apple tényleg túl van árazva (főleg megjelenés idején), de aztán szép lassan megy le az ára.
És azért a minőség tényleg drága.
Ha megnézed a konkurenciát, a csúcskategória mindenképp 100 fölött van, Galaxy Nexus meg most vagy 180-200k, ami több, mint jelenleg egy iPhone 4S.
Meg nézzük az ultrabook-okat: 200k alatt ez sem létezik.
Tablet: létezik már 35-ért is, de ha iPad minőségi kell akkor szinte egy árban vannak, talán több is (pl. Motorola Xoom 105-110k, míg egy iPad 2 nincs 120k).
És oké, hogy a laptop "elavult", de ami jó és nem igazán van vele baj, azon minek változtatni?
Komoly munkára még mindig jobb egy laptop, szórakozásra meg hülyeség egy tablet, akkor itt a PS Vita, vagy egy erősebb telefon, Nintendo DS, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!