TP-LINK TL-WR340GD Ruter beállításában tud segíteni valaki?
Sziaszok
Ma vettünk egy TP-LINK TL-WR340GD rutert betettem a cd-t mindent a hsználati szerint csináltam amikor az utolsó szakaszban az ellneőrzésnél nem volt kóser valami magam se tudtam hogy mi ezért kérem a segítségeteket.
Azt én is tudom hogy a TP-LINK-nek 192.168.1.1 az a kód amit be kell írni fentre de hiába ruterrel nincs net viszont ha csak simán bedugom abba az elosztóba ahova jön a vezetékes teló és 1csatlakozó a net nek(a központba)akkor onnan tökéletesen működik de onnan se ismeri fel a 192.168.1.1-es kódot.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Routernek:
Állomásnév:peti-3f7fe32e34
ElsődlegesDNS utótag:
Csomóponttipus:Ismeretlen
IP útválasztás engedélyezve:Nem
WINS-proxy engedélyezve:Nem
Ethernet-adapter Helyi kapcsolat
Kapcsolat specifikus DNS-utótag:(üres)
Leírás:NVIDIA nForce Networking Control
Fizikai cím:00-1E-8C-1B-46-7E
DHCP engedélyezve:Igen
Automatikus konfiguráció engedélyezve:Igen
IP-cím.192.168.0.100
Alhálózati maszk:255.255.255.0
Alapértelmezett átjáró:192.168.0.1
DHCP kiszolgáló:192.168.0.1
DNS-kiszolgálók:192.168.0.1
Bérleti jog kezdete:(Ugyan az
------II----------: az időpont)
Minden TP-Link -nek 192.168.1.1 az alapértelmezett IP-címe, nem értettem ki állította át 192.168.0.1?
Ezért szoktam egy Hard reset -tel kezdeni a konfigurálást. A CD -t még csak ki se bontom a papírtokból.
Most hogy be tudtál lépni, a fent linkelt leírás alapján már szerintem meg tudod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!