Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem működik a TP-Link...

Miért nem működik a TP-Link WR340GD típusú routerem?

Figyelt kérdés
Egy darabig telepíti, majd az utolsó ellenőrzésnél kiírja hogy nem tudott csatlakozni. újraindítottam a modemet és a routert is de így sem jó:/
2011. aug. 8. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
mert rosszul állítottad be
2011. aug. 8. 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Azért nem ártana többet tudni a konfigról.. Hogyan vársz választ?

ADSL modem, kábelmodem?

Eddig a számítógépben volt a csatlakozási jelszó, ennek át kell kerülnie a routerbe, a számítógépben meg törölni kell.

Ez persze csak egy bizonyos konfignál igaz..

2011. aug. 8. 19:37
 3/9 A kérdező kommentje:
van kábelmodemem, arra csatlakoztattam rá a routert. Betettem a cd-t és telepítette a kézikönyv alapján. Amikor pedig ott tartok hogy "verifying router settings", ki írja hogy nem tudott csatlakozni és hogy ellenőrizzem a kapcsolatokat.
2011. aug. 8. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Hol történik a jogosultságod azonosítása?

Kábelmodem MAC címmel automatikusan, vagy a PC-ben a hálózati kapcsolatoknál?

(Ezt már az előbb is kérdeztem, mondtam).

2011. aug. 8. 21:35
 5/9 A kérdező kommentje:
MAC címen automatikusan történik a csatlakozás. Már próbáltam a Mac cím klónozását de nem vált be :/
2011. aug. 9. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Amennyiben a kábelmodem egyedi azonosítója a Te jogosultságod, akkor már sehova, semmit se kell írni, annak mennie kell..

Azért egy próbát megejtenék router nélkül megy-e, ha igen akkor a routert is be..

2011. aug. 9. 09:11
 7/9 A kérdező kommentje:
már rég működik:)
2011. aug. 10. 16:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Szívesen, máskor is...
2011. aug. 10. 17:20
 9/9 A kérdező kommentje:
kösz a választ, de nem a te segítségeddel hoztam működésbe. Egész apró hiba volt figyelmetlenségből:D
2011. aug. 11. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!