TP-LINK TL-WR340GD Ruter beállításában tud segíteni valaki?
Sziaszok
Ma vettünk egy TP-LINK TL-WR340GD rutert betettem a cd-t mindent a hsználati szerint csináltam amikor az utolsó szakaszban az ellneőrzésnél nem volt kóser valami magam se tudtam hogy mi ezért kérem a segítségeteket.
Azt én is tudom hogy a TP-LINK-nek 192.168.1.1 az a kód amit be kell írni fentre de hiába ruterrel nincs net viszont ha csak simán bedugom abba az elosztóba ahova jön a vezetékes teló és 1csatlakozó a net nek(a központba)akkor onnan tökéletesen működik de onnan se ismeri fel a 192.168.1.1-es kódot.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Kedves kérdező!
Kár, hogy nem használsz írásjeleket az írásodban, igy nem is követhető, amit írsz. Azt tudom tanácsolni, hogy írd be a googliba a routered típusát, és választ fogsz kapni, hogy mit hova kell írni, és mit kell csinálni. Ezt a dumát meg hagyd el, hogy te mindent jól csináltál, de a büdös akkor se, stb. Olvass figyelmesen, és csináld végig rendesen.
Kedves pirateca
Nem tudom miért kel rögtön letámadni az embert.
Én pont azért tettem fel a kérdést mert valamit biztosan rosszul csináltam nem?
Különben is ha nem értesz hozzá ne is írj ide!
Mindenhol kerestem már választ a kérdésemre.
"Különben is ha nem értesz hozzá ne is írj ide!
Mindenhol kerestem már választ a kérdésemre."
Látod, megint milyen kifejezést használsz?
Mindenhol kerestem
Érted milyen értelmetlen ez?
Az előző hozzászóló még linket is mellékelt hozzá. Ott is le van írva. Különben a CD-n amit kaptál a routerhez mi van? A használati utasítás, vagy a driver? Ha a driver, akkor először azt telepítsd. Még összedugás előtt. Ha települt, akkor csatlakoztasd a routert, természetesen kikapcsolt gépnél. Ellenőrizd, hogy minden kábel a helyén van e, majd kapcsold be a gépedet. Bekapcsolás után mássz le az asztal alá, és nézd meg, hogy a hálókártya ledje szépen világít e? Pontosabban villog e? Mert ha nem, akkor hibásan érintkezik valami. Mozgasd meg a kábelt. Ha ez okés, akkor a böngésződ címsorába írd be a 192.168.1.1 kódot. Oda kell beírni ahova a www.ja.hu t stb. Majd enter
Pontosan úgy csináltam ahogy mondtad a led is villog a küldött csomagok száma 16.000kb a fogadott 15.000kb és a led is villog ott akadtam el hogy se google chorome se internet exploler se mozzila nem tölti be a 192.168.1.1 es router configot.
Mert elvileg még telepítés előtt kéne mindent beállítani nem?
Egy routerhez nem kell driver! TCP/IP protokollon keresztül gyakorlatilag bármilyen Operációs rendszer alól beállítható Webes felületen. A "telepítő CD" is csak ennyit csinál, semmit sem módosít az operációs rendszeren.
Ha nem férsz hozzá a Webes felülethez, az pl. azért is lehet, mert nem kap IP címet a számítógéped a router -től
Kösd össze a router - at a géppel a LAN1 -es porton.
Várj egy kicsit, majd nyomj Windows embléma + R -t a billentyűzeten. Írd be: cmd
majd nyomj ok-t.
Írd be a következő parancsot: ipconfig /all (a végén enter)
Az eredményt másold ide.
Windows IP konfiguráció
Állomásnév:peti-3f7fe32e34
ElsődlegesDNS-utótag:(nem ír semmit)
Csomóponttipus:Ismeretlen
IP útválasztás engedélyezve:Nem
WINS-proxy engedélyezve:Nem
DNS-utótag keresési listája:chello.hu
Ethernet-adapter Helyi kapcsolat:
Kapcsolat specifikus DNS-utótag:chello.hu
Leírás:NVIDIA nForce Networking Control
Fizikai cím:00-1E-8C-1B-46-7E
DHCP engedélyezve:Igen
Automatikus konfiguráció engedélyezve:Igen
IP-cím:86.101.138.43
Alhálózati maszk:255.255.252.0
Alapértelmezett átjáró:86.101.139.254
DHCP kiszolgáló:80.99.103.254
DNS-kiszolgálók:213.46.246.53
Opp folytatom csak véletlen elküldtem
DNS kiszolgálók:213.46.246.53
213.46.246.54
Bérleti jog kezdete:(Ez gondolom
Bérleti jog vége: nem lényeges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!