Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol tudok gps akkumulátort venni?

Esztike8804 kérdése:

Hol tudok gps akkumulátort venni?

Figyelt kérdés
Szeretném a segítségeteket kérni. Édesapámnak vettem egy gpst. Private Pilot FE 110 típusút. Viszont itthon kipróbáltam, jó volt, de ma átadtam neki nem kapcsolt be. Akksival van probléma. Milyen akksit és honnan vegyek bele? Beépített akksis... :( Légyszi segítsetek, teljesen el vagyok keseredve:(
2011. dec. 24. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Fel kell tenni a töltőjére.
2011. dec. 24. 21:18
 2/6 A kérdező kommentje:
sorry, nem tettem hozzá, hogy csak usb kábelem van meg usb hálózati töltő. áram alatt sem kapcsol be.
2011. dec. 24. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Itt van egy magyarázat:

[link]

2011. dec. 24. 22:29
 4/6 A kérdező kommentje:
ezt vettem meg...:) töltöttem, teszteltem, de másik, hosszabb usb-vel nem működik.
2011. dec. 24. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
de hát azt írja a pali, hogy az usb lukon nem tölt, csak a külön töltővel. szereztél mellé töltő és azzal se jó?
2011. dec. 24. 23:21
 6/6 A kérdező kommentje:
egy rövidebb usb kábellel működött, de vettem direkt autóstöltőhöz másfél méteres kábelt. azzal nem tölt.
2011. dec. 25. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!