XBOX360 vagy PLAYSTATION3?
Na az egy ideig tényleg furcsa.
Én kb 10 évnyi PS-ezés után elsőnek leültem box elé, vagy 2 órába is beletelt mire hozzászoktam.
Szóval az sem lehetetlen, csak egy ideig lesz furcsa.
előző hosszú vagyok.
21:05-ra válaszolva még egyszer mert kihagytam a játékokat.
Amikor megvolt a ps3 akkor olyan méregdrága volt minden játék, hogy eszméletlen. (Augusztusban adtam el) Éjjel nappal nyomtam a vaterát, hardveraprót, expresszt, de soha semmit nem találtam jó áron. A Killzone 2-t vettem meg 5500 ft-ért postával hiába régi játék meg már rég piacon volt a 3-ik része... Olcsóbban sehol sem találtam. Ismerősöm 2 hete vett egy ps3-mat és ő is ezzel a problémával küzd, hogy iszonyatosan drágák rá a játékok. A GTA IV-et nem tudom hogy lehet megszerezni 3500-4000 körül (vagy olcsóbban) mert seholsem találtam 5000 ft alatt. Xbox-ra azért olcsóbbak a játékok mert a forgalomba levő gépek minimum 80%-a ki van "ütve". Így aki hírdeti a játékot már vagy fél éve és senkisem veszi meg így potom áron odaadja a leendő vevőnek.
Nem tudom, ki írta, de neki volt igaza: az exkluzív játékok alapján kell dönteni, amelyik tábor felhozatala jobban bejön, az a neked való. :)
Kontrolleres kérdés?? Bullshit. Ha nem tettszik a kontroller, eladod és veszel egy 3. gyártótól olyan irányítót, ami hajaz a konkurens gamepad-re (értsd: nem tettszik a PS3 kontrollere - eladod - veszel egy 3. gyártótól egy olyan kontrollert, ami külsőleg teljesen az Xbox 360 kontrollerére hasonlít, csak PS-en jó) vagy XFPS Rate Up adapterrel rákötöd a billt és egeret. Ennyi. :)
Soha nem értem, ezért egyesek miért nem vesznek konzolt, de ők tudják...
A grafika már megint játékfüggő. A PS3 alapból nehezebben programozható hardver, ezért a fejlesztők többsége Xbox-ra írja meg a játékot, utána leportolja PS3-ra és közben romlik a minősége.
Amit viszont direkt PS3-ra írnak, azok már zsinórban 3 éve nyerik az "Év legjobb grafikája" díjat, olyan játékokat megszégyenítve, mint a Crysis, a BF3 stb.
A játékok: én most rendeltem bontatlan Assassin's Creed Revelations-t (ami az AC1-et is tartalmazza), szállítással együtt poton 5000-ért. :) Egyszerűen jó helyen kell keresni és nem biztos, hogy a címsor végére .hu-t kéne írni...
Nah azzal én is egyetértek, hogy az f1 2011 ps3-mon olyan gyenge lett, hogy aki inkább az venné meg, az válasszon más autós játékot.Az ingyen multi miatt a ps3 nem jobb. A fizetős multiért cserébe az xbox egy kényelmes kontrollert, 3 hónap gold-ot, és gyönyörű, élethű grafikát kapsz. Jórészt
ps3-ról ez nem mondható el. Egyébként meg az sem értem, hogy aki ps3 párti, az gondoljon már bele, hogy aki tud 56k-ért xbox 360 konzolt venni, az nem tud évi/havi (nem tudom pontosan, nem multizok) 7000-10000 forintot fizetni a multiért? Hülyeség...
Dehogyisnem tud, csak a PS3 tulaj abból az árból vesz még egy játékot, amivel tud ingyen is multizni. Ha van olyan lehetőség, hogy nem kell fizetni a szolgáltatásért, akkor minek válassza a fizetőset?
Sőt, PS3-nál is létezik fizetős szolgáltatás, a PlayStation Plus, ami 1 évre drágább, mint a Live, de cserébe egy rakás akciót, 12 ingyen játékot (jó pár AAA minőségű), exkluzív tartalmakat, automatikus letöltést és cloud-save-et kapsz. A Live amúgy állítólag stabilabb, mint a SEN, de ettől függetlenül utóbbival is lehet tökéletesen multizni és haverokat szerezni. (3 év tapasztalat.)
A kontrollerről meg a grafikáról meg már leírtam a véleményem, max. annyival egészítem ki, hogy aki ezek alapján és nem a játékélmény alapján választ konzolt, akkor az meg is érdemli. Mert a csili-vili grafika egy darabig élvezhető, utána már nem hozza lázba az embert, míg a játékélmény sokkalta nagyobb szórakozást ad és sokkal nagyobb távra. Játszottam már nem egy olyan játékkal, aminek csodaszép volt a grafikája, de ezek közül alig párat vittem ki, mert olyan unalmas volt. Míg pl. mai szemmel nézve, egy GTA IV még mindig remek szórakoztatást biztosít, ha a látványától lassacskán a rosszullét kerülget. Mai napig szivesen használom, míg az előbb említett játékokon már rég túladtam.
És akkor most szerintem ezt nem szubjektívan fogalmaztam, valószínűleg sokan vannak így. (Miért is adtak el a Wii-ből sokkal többet, mint az Xbox-ból és a PS-ből, ha utóbbi kettő sokkal szebb grafikát ad?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!