Technika Tv-ről (Tesco) tapasztalatok, vélemények?
"helló én két éve használom annyi a baja hogy nem jön be rajta a vezeték néküli internet...mi lehet a baj?"
Szerinted van benne Wifi? Láttad rajta feltüntetve, dobozán?
Semmit nem zárok ki, de szervizben én még nem találkoztam olyan fajtájával, amiben Wifi-egységet láttam volna.
Ez egy külön kis panel szokott lenni, az alaplaptól távolabb felszerelve.
Én is már közel 6 (hat :D ) éve használok egy technika tv-t. Úgy, hogy előtt nagyanyám használta majdnem egy évig. Hálószobai tvként használjuk, szóvla nme megy napi 5-7 órákat. De működik. A beépített dvd lejátszó is, az USB mostanában kezd fagyogatni, a rádió eléggé zajos.
De ennke ellenére sem biztos, hogy ajánlanám bárkinek is. Pont azért, mert ha valaki végigolvassa a válaszokat, láthatja, hogy eléggé szélsőségesek aa tapasztalatok ezzel a márkával kapcsolatban (is). Hiszen vanakinek másfél évet bírt csak, megint mások 5-6 éve használják. És ez a bizonytalanság / kiszámíthatatlanság az oka annak, hogy sokan tartózkodnak ettől agyártótól.
Azt is olvashattuk itt, hogy ne vegyünk LG-t meg samsungot... Ezekkel meg pont hasonló tapasztaltom van, mint technikával. Anyáméknál nappaliban egy UHD 3d-s lg van, már 5 éve biztos. Ötséimnél a gyerekszobában pedig hyundai tv, ami van, hogy éjszakára is bekapcsolva marad. Az is minimum 4 éve használatban van.
Szóval felhasználó legyen a talpán, aki tud érdemben tanácsot adni egy éppen televízijó vásárlás előtt állónak :).
Az én tanácsom az, hogy amennyiben nincs 'jobbra/nívósabbra' pénze az emberkének, akkor vegyen valami noName-et nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!