Hogyan változtathatta meg a lakótársam a jeleszavam?
facebook küldött egy üzenetet, hogy valaki megváltoztatta a jelszavam.Lehet hogy amikor elmentem klotyóra ő gyorsan odaült.De akkor amikor módositani akarjuk a jelszót akkor kéri a régit, azt meg nem tudhatja...
Most hogy megváltoztattam, mennyire biztonságos?
Kikérdeztem, egyszer a laptopjáról jelentkeztem be, megjegyeztette a jelszavat, majd egy program segitségével feltörte a karaktereket.(a pöttyöket).
Most hogy én megváltoztattam a jelszavam, ő birja követni a jelszóváltoztatásomat?
Kolisok vagyunk, itt nem verem meg az biztos, mert akkor kivágnak.Szerencsére bosszúálló vagyok, lesz még ennek következménye.
Nem mondanám, hogy sok izgalmas dolgot csinálok facen, de ellentétben vele nekem vannak barátaim.Az üzeneteim között vannak bizalmas infók...
Most már tudom, egy lakótársban sem lehet megbizni,hiába ismerem 15 éve úgy, hogy most 19 vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!