Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan változtathatta meg a...

Hogyan változtathatta meg a lakótársam a jeleszavam?

Figyelt kérdés

facebook küldött egy üzenetet, hogy valaki megváltoztatta a jelszavam.Lehet hogy amikor elmentem klotyóra ő gyorsan odaült.De akkor amikor módositani akarjuk a jelszót akkor kéri a régit, azt meg nem tudhatja...

Most hogy megváltoztattam, mennyire biztonságos?

2011. nov. 16. 00:01
 1/7 anonim válasza:
Lehet túl egyszerű volt. Egy lakótárs biztos sokat tud rólad. Vagy látta amikor begépelted.
2011. nov. 16. 00:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy keylogger csodákra képes.
2011. nov. 16. 06:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy nagy pofon is csodákra képes! (amit a Kérdező kellene adjon a lakótársának) ;-)
2011. nov. 16. 07:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Kikérdeztem, egyszer a laptopjáról jelentkeztem be, megjegyeztette a jelszavat, majd egy program segitségével feltörte a karaktereket.(a pöttyöket).

Most hogy én megváltoztattam a jelszavam, ő birja követni a jelszóváltoztatásomat?

2011. nov. 16. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a sajátodról változtattad meg, akkor remélhetőleg nem. De a sallert azért megérdemli (jó nagy csattanóst, pirosúlót!) ugyanis csúnya dolog volt lecsekkolni majd megváltoztatni a Te jelszavadat. Ezek után hogy lehet egyilyen lakótársban bízni? Sehogy!
2011. nov. 16. 10:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Kolisok vagyunk, itt nem verem meg az biztos, mert akkor kivágnak.Szerencsére bosszúálló vagyok, lesz még ennek következménye.

Nem mondanám, hogy sok izgalmas dolgot csinálok facen, de ellentétben vele nekem vannak barátaim.Az üzeneteim között vannak bizalmas infók...

Most már tudom, egy lakótársban sem lehet megbizni,hiába ismerem 15 éve úgy, hogy most 19 vagyok...

2011. nov. 16. 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem is kitúrt annak idején a szintén 4 éves korom óta ismert "haverom" abból a discoból, ahova én vittem oda magam mellé segéd DJ-nek. Szóval nem egyedi eset :-)
2011. nov. 16. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!