Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek az e-bookról?

Mily96 kérdése:

Mi a véleményetek az e-bookról?

Figyelt kérdés
Érdemes megvenni? Honnan lehet rá letölteni könyveket (magyar, esetleg vörös pöttyös könyveket)?
2011. nov. 12. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez csak akkor jó ha nagyon szeretsz olvasni.Ha olyan vagy mint én aki csak azért olvasott könyvet mert muszáj és az egyetemen megbuktam volna ha nem teszem akkor ne vegyél , nekem állandóan megfájdul a fejem ha sokat olvasok.
2011. nov. 12. 20:46
 2/8 A kérdező kommentje:

én nagyon szeretek olvasni :) csak nem tudom honna lehetne könyveket letölteni, és hogy minden formátumban jó-e?

erről mi a véleményetek?

[link]

2011. nov. 12. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha már ilyen eszköz akarsz mindenképpen akkor érdemesebb egy 7 collos tábla pc-t venned egy 10-essel többért, hisz azzal jóval több mindent tudsz csinálni és e-bookot olvasni is. De őszintén én megutáltam a táblagépeket, mert a Galaxy Tab P1010-em hatalmas csalódás volt.
2011. nov. 13. 06:51
 4/8 anonim válasza:
Én maradok a papíralapú könyveknél. Bár néha hasznos lehet az e-book is.:)
2011. nov. 13. 09:51
 5/8 A kérdező kommentje:
én is jobban szeretem, ha megvan egy könyv, de kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet egy e-book :)
2011. nov. 13. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:

"de kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet egy e-book :)"

Sokba kerűl a kíváncsiság :-) Én is a kíváncsiság és a trendiség miatt ruháztam be a Galaxy Tab-ra és emiatt buktam jópár tízezrest. Ne ess ugyanebbe a hibába Kérdező.

2011. nov. 13. 16:37
 7/8 A kérdező kommentje:
oké, akkor egyelőre maradok a könyveknél ;)
2011. nov. 13. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:

"Ha már ilyen eszköz akarsz mindenképpen akkor érdemesebb egy 7 collos tábla pc-t venned egy 10-essel többért, hisz azzal jóval több mindent tudsz csinálni és e-bookot olvasni is. De őszintén én megutáltam a táblagépeket, mert a Galaxy Tab P1010-em hatalmas csalódás volt."

Mi? A különbség csak annyi, hogy az ebook olvasó nem rendelkezik aktív háttérvilágítással, tovább bírja(a kindle pl. bekapcsolva érkezik meg Angliából) a világítás miatt nem fárad jobban a szemed ha olvasol, nincs az az érzés hogy egy gépet fogsz, hanem látod a történetet magad előtt mintha papírból olvasnád.

2011. nov. 13. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!