Mi a véleményetek az e-bookról?
én nagyon szeretek olvasni :) csak nem tudom honna lehetne könyveket letölteni, és hogy minden formátumban jó-e?
erről mi a véleményetek?
"de kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet egy e-book :)"
Sokba kerűl a kíváncsiság :-) Én is a kíváncsiság és a trendiség miatt ruháztam be a Galaxy Tab-ra és emiatt buktam jópár tízezrest. Ne ess ugyanebbe a hibába Kérdező.
"Ha már ilyen eszköz akarsz mindenképpen akkor érdemesebb egy 7 collos tábla pc-t venned egy 10-essel többért, hisz azzal jóval több mindent tudsz csinálni és e-bookot olvasni is. De őszintén én megutáltam a táblagépeket, mert a Galaxy Tab P1010-em hatalmas csalódás volt."
Mi? A különbség csak annyi, hogy az ebook olvasó nem rendelkezik aktív háttérvilágítással, tovább bírja(a kindle pl. bekapcsolva érkezik meg Angliából) a világítás miatt nem fárad jobban a szemed ha olvasol, nincs az az érzés hogy egy gépet fogsz, hanem látod a történetet magad előtt mintha papírból olvasnád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!