Mi a baj a PS3-al? Sűrgős

Figyelt kérdés
Frissitettem a gépet és rá mentem a Life with PlayStationra és mondta,hogy frissitsem azt is,rámentem aztán volt olyan,hogy acept meg no acept és az aceptre nem akart rámenni (nem a karral volt baj) nem tudom mi van,ráadásul most nem enged be sehova se pl. rámentem a zenékre ott is frissiteni kellet valamit,de ott is kevés sikerel.Mit csináljak valaki segitsen,a storeról se enged letölteni demokat meg semmit nem tudom tényleg,hogy mi van.Csináljak új accountot?? Meg leirnátok,hogy hogy kell mert már nem emlékszem,annyi rémlik,hogy nem a saját országomot kell beirjam hanem valami mást pl. amerikát,vagy keverem?áh fontos lenne köszi előre is (tudom zűrzavaros,de pánikba vagyok esve)
2011. okt. 14. 22:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azért vagyok itt, hogy "rabolhassák" az időmet, ha zavarna nem néznék fel többet.
2011. okt. 15. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!