Mi a baj a PS3-al? Sűrgős
Az egyértelműen kiderül az írásodból, hogy nem a ps3-mal van baj, hanem valamit te bénázól.
Az viszont pontosan nem derült ki számomra, hogy mit is.
Tök véletlen a zenéknél te nem valami Quiricity-re kattintasz rá, vagy valami felesleges hülyeségre?
Azt nem fogod tudni használni itthonról, még ha külföldi accal regisztrálsz akkor sem.
A Life with PS is vagy régiózáras, vagy csak el kellett volna olvasni a felh. feltételeket, vagyis azt az hosszú szöveget végig le kell görgetni.
Bár ha a decline-ra rá tudtál menni, akkor valószínű már legörgettél, tehát régiózáras lesz.
Estefelé majd megnézem nekem engedi-e, ha addigra nem oldódna meg a problémád.
A Life with PS-t letöltöttem, most épp az 1.05 vagy melyik verziót szedi, de eddig semmi baj nem volt vele, még csak el sem kellett olvasni semmilyen dolgot.
A zenénél meg tényleg nem értem mi lehet a bajod, soha nem kellett semmit frissíteni ott.
Milyen acc-ot regisztráltál amúgy?
UK/US/JP-t regisztrálj, akkor store-ról is le kéne tudnod töltened demókat.
Azt mondta apum,hogy azóta nem megy mióta valaki feltörte valami hacker az összes playstationst
Nem használtam túl gyakran azt a programot,de egyébként a ps3 se, csak tegnap rámentem és nem akart bejönni.De lehet,hogy az a baj,hogy frissítettem az egész gépet?Mert most is rámentem újból arra a programra,és bejött megint,hogy frissítsem írt egy csomó mindent és volt olyan,hogy dont acept meg acept és megint az volt,hogy az aceptre nem tudtam rámenni
Az a hackelés vagy fél éve volt, és ma már semmit sem lehet észrevenni belőle, magyarul semmi köze hozzá.
Lehet akkor FW-t kell frissítened, menj a settings-be, és ott a legfölső dologra menj rá, az majd frissít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!