Mi a baj a PS3-al? Sűrgős

Figyelt kérdés
Frissitettem a gépet és rá mentem a Life with PlayStationra és mondta,hogy frissitsem azt is,rámentem aztán volt olyan,hogy acept meg no acept és az aceptre nem akart rámenni (nem a karral volt baj) nem tudom mi van,ráadásul most nem enged be sehova se pl. rámentem a zenékre ott is frissiteni kellet valamit,de ott is kevés sikerel.Mit csináljak valaki segitsen,a storeról se enged letölteni demokat meg semmit nem tudom tényleg,hogy mi van.Csináljak új accountot?? Meg leirnátok,hogy hogy kell mert már nem emlékszem,annyi rémlik,hogy nem a saját országomot kell beirjam hanem valami mást pl. amerikát,vagy keverem?áh fontos lenne köszi előre is (tudom zűrzavaros,de pánikba vagyok esve)
2011. okt. 14. 22:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha kényszeríttett indításban újraraknád a frissítést?
2011. okt. 15. 10:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Az egyértelműen kiderül az írásodból, hogy nem a ps3-mal van baj, hanem valamit te bénázól.

Az viszont pontosan nem derült ki számomra, hogy mit is.

Tök véletlen a zenéknél te nem valami Quiricity-re kattintasz rá, vagy valami felesleges hülyeségre?

Azt nem fogod tudni használni itthonról, még ha külföldi accal regisztrálsz akkor sem.

A Life with PS is vagy régiózáras, vagy csak el kellett volna olvasni a felh. feltételeket, vagyis azt az hosszú szöveget végig le kell görgetni.

Bár ha a decline-ra rá tudtál menni, akkor valószínű már legörgettél, tehát régiózáras lesz.

Estefelé majd megnézem nekem engedi-e, ha addigra nem oldódna meg a problémád.

2011. okt. 15. 14:40
 3/11 A kérdező kommentje:
nem tudom,de mindjárt megpróbálom még egyszer
2011. okt. 15. 15:51
 4/11 anonim ***** válasza:

A Life with PS-t letöltöttem, most épp az 1.05 vagy melyik verziót szedi, de eddig semmi baj nem volt vele, még csak el sem kellett olvasni semmilyen dolgot.

A zenénél meg tényleg nem értem mi lehet a bajod, soha nem kellett semmit frissíteni ott.

Milyen acc-ot regisztráltál amúgy?

UK/US/JP-t regisztrálj, akkor store-ról is le kéne tudnod töltened demókat.

2011. okt. 15. 16:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Life with PS telepítve, már tudom hol kellett accept-elni, de nekem engedte, nem volt semmi baja.
2011. okt. 15. 16:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem is ment eddig semmi baj se volt vele,de most már nem megy
2011. okt. 15. 17:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha pontosan leírod, hogy mikor mi a baj, akkor fogok tudni segíteni.
2011. okt. 15. 17:32
 8/11 A kérdező kommentje:

Azt mondta apum,hogy azóta nem megy mióta valaki feltörte valami hacker az összes playstationst

Nem használtam túl gyakran azt a programot,de egyébként a ps3 se, csak tegnap rámentem és nem akart bejönni.De lehet,hogy az a baj,hogy frissítettem az egész gépet?Mert most is rámentem újból arra a programra,és bejött megint,hogy frissítsem írt egy csomó mindent és volt olyan,hogy dont acept meg acept és megint az volt,hogy az aceptre nem tudtam rámenni

2011. okt. 15. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Az a hackelés vagy fél éve volt, és ma már semmit sem lehet észrevenni belőle, magyarul semmi köze hozzá.

Lehet akkor FW-t kell frissítened, menj a settings-be, és ott a legfölső dologra menj rá, az majd frissít.

2011. okt. 15. 18:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Na jó mostmár megy,köszi szépen és bocsi ha raboltam az idődet :D
2011. okt. 15. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!