Mire jó a jack mono kimenet? SÜRGŐS NAGYON!
Figyelt kérdés
Egy DJ konzolt akartam venni (Hercules 4-mx) de mire oda értem hogy megakarom venni, nemtaláltam egy helyet se ahol meglehet venni (Magyar boltokra értem)... De találtam egy másik terméket (Hercules DJ 4 set) amin nincs rajta a 4 mono jack kimenet. segítsetek hogy a jack mono kimeneti "csatlakozó" mire jó? mire kapcsolható? miért lenne érdemes használni? csak gyorsan válaszoljatok legyetek szívesek mert ez sürgősen kell!:)2011. szept. 19. 16:07
1/2 anonim válasza:
Gondolom az erősítőbe (vagy hangszóróba?) viheted vele a jelet. Azért mono, mert az egy csatorna a sok közül. Ha nincs rajta olyan, biztos van más, ahol elvezetheted a kimenő jelet.
2/2 anonim válasza:
Jack mono leginkább a fejhallgató kimenetre szolgál, hogy a azzal hallgathatsz bele abba a csatornába amibe dugod.
Azért mono mert sok dj féloldalas fejhallgatót használ .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!