Milyen hangszórót vegyek? (ˇlentˇ)
Figyelt kérdés
A régi hangszóróm már döglődik ezért kellene vennem egy újat. Csak az a bökkenő nem értek semmit hozzá. Milyet ajánlanátok ?2011. okt. 10. 21:22
11/17 anonim válasza:
Akkor viszont hangfalszettet keresel. Genius vagy Logitech a megoldás.
12/17 Ábry Tamás válasza:
Mennyit adnál ki érte maximum?és milyen használatra kell?(csak arra ,hogy néha meghallgass néhány számot,vagy beszélgetni vkivel stb)
13/17 A kérdező kommentje:
Nekem kemény használatban van. Sok zenét hallgatok,játszom.De leginkább sok zene.
2011. okt. 11. 16:44
14/17 A kérdező kommentje:
Áron pedig még nem gondolkodtam,de 50 ezren felül semmi képpen ne legyen csak ennyin .
2011. okt. 11. 16:45
15/17 Ábry Tamás válasza:
Itt egy link,ez egy nagyon jó 2.1 hangfal jó a basszusa,hordozható is és már próbáltam ár/érték arányban az egyik legjobb: [link]
16/17 anonim válasza:
És kérdező!
Neked fontos az, hogy 5.1 -es legyen? Vagy a sztereo hangfalszett jó lenne? MErt szerintem érdemesebb lenne egy kisebb erősítőt venned, és 2 jó kis hangfalat, amik elég kicsik geometriailag, de elég jól nyomják a basszust.
17/17 anonim válasza:
Ez kell neked:
A legjobb ár/érték arányú hangfalak olyan mélyhangzással, hogy a hajad is beleremeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!