Ha az autórádió-magnó 4x40 W-os, milyen hangszórót vegyek hozzá, ami bírja a folyamatos terhelést és szépen, dögösen szól? Ford Transitba kerülne.
A 4x40W a zenei csúcsteljesítménye az erősítőnek. A hangszóróknál is hasonló képpen a csúcsteljesítményt szokták megadni, de normál körülmények között ennek az 1/10-es 1/5-öd teljesítménye már nagyon hangos.
Tovább nem is érdemes terhelni a hangszórókat mert nagyon csunyán elkezdenek torzítani. Szerintem 20-40W csúcsteljesítményű hangszóróval elég szépen fog szólni, ha a dögös alatt azt érted, és nem azt hogy mögötted még a harmadik autóban is hallják a dübörgést, ami mellesleg káros az egészségre is, nem csak a fülre hanem a belső szervekre is.
Köszönöm a válaszokat.Az elsőtől kérdezném :találtál valami leírást a magnóhoz,ha igen hol tudnám megnézni.
A másik kérdésem:tervezem,hogy majd később teszek az autóba egy erősítőt,már ki is néztem a Vaterán.Nagyon nem merültem még bele,de azt láttam ,hogy a készülékre az van írva 180+180 W,lehet,hogy már ehhez a teljesítményhez kellene megválasztani a hangszórót?Ha ige,akkor milyet ?
Google - Ford 7000 RDS - elolvasod amit kiad.
Másik kérdésed: felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!