Fujifilm finepix ax200 fényképezőgépe kinek van? Hogyan lehet vagy lelehet e egyáltalán venni a kijelzőjéről a dátumot?
Figyelt kérdés
Nem szeretném ha mutatná a fényképeken hogy mikor készültek év/hó/nap/óra, vagy ha felmásolom a készülékről számítógépre akkor már nem látható a dátum? Nem volt még iylen gépem, mármint ami mutatta volna a dátumot, és ha nem lehet eltüntetni akkor visszaviszem az üzletbe, azért nem akarom angyon próbálgatni. Tud valaki segíteni?2011. aug. 4. 21:18
21/23 A kérdező kommentje:
amúgy jó kis gép-nem? én most vettem, de csak amolyan családi fotózkodáshoz, remélem tudom is haználni :D.
2011. aug. 4. 22:24
22/23 anonim válasza:
sziasztok, aug.4. második vagyok.
Beállítottam mindent úgy, ahogy fentebb írtam, de a képeken továbbra sincs dátum.
ha van még ötlet szívesen fogadom.
Kedves Kérdező, a te dátumoddal mi újság?
23/23 A kérdező kommentje:
bár annyira nem vittem tulzásba a tesztelést (két képet csináltam) de én úgy vettem észre, hogy a gép kijelzőjén ugyan mutatja a dátumot, de amikor átmásolom a számítógépemre akkor ott nem jeleníti meg a dátumot, legalábbis a két próba képen így volt, azóta nem volt időm használni.
2011. aug. 8. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!