Fujifilm finepix ax200 fényképezőgépe kinek van? Hogyan lehet vagy lelehet e egyáltalán venni a kijelzőjéről a dátumot?
Bocsi, offolnék egy kicsit: nekem is fujifilm gépem van, de én meg nem tudom a képekre rátenni a dátumot! Be van állítva a dátum, de nem jelzi ki a képen, se készítéskor,se amikor áttöltöm a számítóra.
Tud valaki nekem is segíteni? Köszi
on/off köszi :D
jó, ez logikus lenne, csak az a baj hogy a menüjébe egyáltalán nincs ilyen funkciója, vagy valami nagyon fura néven és helyen lehet mert én rá nem jövök, magyar nyelvű leírás nincs hozzá, de a többi nyelvűbe sincs semmi használható, csak hogy hogyan tegyem be az elemet meg hogy kapcsolod be, szóval ilyen alap dolgok, mint kb minden gépet így kell kezelni.
második: nekem alapból amikro be kapcsoloma gépet kijelzi a kijelző :) szó ismétlés, szép narancsosan (asszem) ott virít, elég gáz, nem szeretném ha rajta lenne a képeken, de nem tudom levenni, de akkor azt mondjátok valahogy le lehet ugye? mert ez lenne a lényeg mert akkor nem viszem vissza az üzletbe :D
Második vagyok.
Oké, ha lenne on/off gomb:)Olyan van, h dátum/idő, beállítom, aztán ok vagy mégsem. Kiválasztom, h ok, aztán ennyi:) nincs rajta a fényképeken a dátum.
Na, közben gerjed a probléma, csak ellenkező előjellel,a bibi ugyanaz, ezen a gépen nincs on/off.
Kedves kérdező, én a második vagyok, cseréljünk gépet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!