Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fujifilm finepix ax200 fénykép...

Fujifilm finepix ax200 fényképezőgépe kinek van? Hogyan lehet vagy lelehet e egyáltalán venni a kijelzőjéről a dátumot?

Figyelt kérdés
Nem szeretném ha mutatná a fényképeken hogy mikor készültek év/hó/nap/óra, vagy ha felmásolom a készülékről számítógépre akkor már nem látható a dátum? Nem volt még iylen gépem, mármint ami mutatta volna a dátumot, és ha nem lehet eltüntetni akkor visszaviszem az üzletbe, azért nem akarom angyon próbálgatni. Tud valaki segíteni?
2011. aug. 4. 21:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
El lehet, minden gépnél el lehet-keresd a set/setting opción belül a date-et. On-ról állítsd Off-ra
2011. aug. 4. 21:22
 2/23 anonim válasza:

Bocsi, offolnék egy kicsit: nekem is fujifilm gépem van, de én meg nem tudom a képekre rátenni a dátumot! Be van állítva a dátum, de nem jelzi ki a képen, se készítéskor,se amikor áttöltöm a számítóra.

Tud valaki nekem is segíteni? Köszi

2011. aug. 4. 21:25
 3/23 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, amit fent leírtam, kedves második, csak nálad On legyen
2011. aug. 4. 21:28
 4/23 A kérdező kommentje:

on/off köszi :D

jó, ez logikus lenne, csak az a baj hogy a menüjébe egyáltalán nincs ilyen funkciója, vagy valami nagyon fura néven és helyen lehet mert én rá nem jövök, magyar nyelvű leírás nincs hozzá, de a többi nyelvűbe sincs semmi használható, csak hogy hogyan tegyem be az elemet meg hogy kapcsolod be, szóval ilyen alap dolgok, mint kb minden gépet így kell kezelni.

második: nekem alapból amikro be kapcsoloma gépet kijelzi a kijelző :) szó ismétlés, szép narancsosan (asszem) ott virít, elég gáz, nem szeretném ha rajta lenne a képeken, de nem tudom levenni, de akkor azt mondjátok valahogy le lehet ugye? mert ez lenne a lényeg mert akkor nem viszem vissza az üzletbe :D

2011. aug. 4. 21:35
 5/23 anonim ***** válasza:
Most nem kaparnám elő a gépemet a szekrény mélyéről, de biztos hogy van rajta menu gomb. A menüje a beállításoknál legalább 3 oldal. Addig nyomkodod, amíg meg nem találod hogy Date/Time és kész:)
2011. aug. 4. 21:39
 6/23 anonim válasza:

Második vagyok.

Oké, ha lenne on/off gomb:)Olyan van, h dátum/idő, beállítom, aztán ok vagy mégsem. Kiválasztom, h ok, aztán ennyi:) nincs rajta a fényképeken a dátum.

2011. aug. 4. 21:40
 7/23 anonim válasza:

Na, közben gerjed a probléma, csak ellenkező előjellel,a bibi ugyanaz, ezen a gépen nincs on/off.

Kedves kérdező, én a második vagyok, cseréljünk gépet:)

2011. aug. 4. 21:42
 8/23 anonim válasza:
utána néztem a gépnek a választ nem találtam de szép darab
2011. aug. 4. 21:43
 9/23 anonim ***** válasza:
Jaj, drágáim... Kép nincs? ;) Emlékeim szerint rá kell lépni a date/time menüpontra -nekem nyilakkal lefelé- aztán jobbra nyíllal megmutatja hogy ON vagy OFF :)
2011. aug. 4. 21:45
 10/23 A kérdező kommentje:
menü gomb van rajta, a setting cucc is rajta van, date is rajta van, és belemegyke és csak azt lehet beállítani hogy mia dátum és az idő és hoyg helyi időt szertenék vagy valami mást, kikapcsolás ott nincs benne
2011. aug. 4. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!