Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az LG NOVA...

Mi a véleményetek az LG NOVA kijelzőjéről?

Figyelt kérdés

Milyen a képminőség?A fekete színt hogyan jeleníti meg?Van olyan jó, mint a Super Amoled képminősége?

Elsősorban azoknak a válaszát várom, akik már láttak élőben ilyen kijelzőt.

2011. júl. 25. 10:06
 1/2 Maka1234 ***** válasza:

[link]

Ebből szóvan a kijelzőröl is remélem segít ;)

2011. júl. 25. 12:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Én láttam ilyent, sőt használok is ;] Ugyan retinának hívják ^^, de ugyanaz 1:1 ben, mivel az LG gyártja az iPhone 4 be a retinát. Szóval, pixelsűrűség (ppi) nagyszerű, nagyon szép éles kép, kicsit sem pixeles (iPhone 4 esetében, de ezt könnyen meg tudod nézni, ha a ppi több mint 300, akkor nem fogsz látni semmi pixelt szabad szemmel, de 200 fölött is már nagyon szép). A színei vannak olyanok mint a SUper Amoled Plus is akár, egyedül a fekete szín gázos még. Az sajnos közel sem olyan, de azért fényévekkel jobb mint 1 sima lcd, csak hát nem AMOLED. Viszont ez strapakijelző, 10 évig is simán elfut, míg az AMOLED ek beégnek elég könnyen, akár 1 év alatt is. A fényereje (kontraszt arány) is elég jó, bár ha jól tudom az AMOLED itt is jobb azért. Nekem ez előtt Super Amoledem volt (Galaxy S), így össze tudom hasonlítani. Nekem fontosabb a tiszta, éles kép, így azt mondanám az IPS (Nova, Retina ...) jobb, de ezt egyenlőre csak szubjektíven lehet eldönteni, mert kb. mindkettő jobb pár dologban a másiknál.
2011. júl. 25. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!