Samsung galaxy mini tulajdonosoknak mi a véleménye a készülék kijelzőjéről/felbontásáról/méretéről?
nem szeretnék zte a bladet, mert legalább 2(de inkább 3) évig kéne kibírnia a telefonnak, amit most venni fogok...
és pont tegnap láttam egy zte bladet és külsőre nagyon gagyitelefon kinézete van:S
Még mindig a KÉRDÉSEMRE várok válaszokat!
előre is köszi!
Bocsi, hogy beleszólok de a kijelző terén is a Blade "kicsit" jobb, mint a Corby.
Szerintem a Blade nagyon jó vétel lenne, de nem akarlak rábeszélni.
Bocs az off-olásért ;)
Csak, hogy ponositsunk, hogy mit ir a Mobilaren a a ZTE és a Galaxy Mini kérdéséről:
...és mindenki, aki a Blade-t hozza fel: pontosan tudom, hogy a Blade ár/érték arányát tekintve verhetetlen. Minőségi problémái azonban a jelek szerint bőven vannak. A Blade tök oké cucc azoknak, akik szeretnek vele szüttyögni, haxolni, mert a vas bőven megéri ennyi pénzért, nem kérdés. Ez a telefon másoknak szól. Nem a gimis geeknek, nem az árra hajtó okostelefon-mániákusoknak, hanem azoknak, akik nem is akarnak érteni a ROM főzéshez, csak egyszerűen használni óhajtanak valamit, ami egyszerű, könnyű, de sokat tud. És persze nem drága...
by BOG
...Igazságotok vagyon mindkét oldalról. Peat, fogadd azt el, hogy az, aki nem szokott hozzá a 480x800-hoz, bőven ellesz 240x320-on is. Tök őszinte leszek: itt van a Galaxy Mini nálam azóta is, és semmi kedvem visszatenni a kártyám a Nokia C6-ba, még az sem zavar, hogy a foursquaer checkoláskor görgetni kell a kijelzőn. Tényleg az van, hogy fikázhatja a nép a hardveres dolgokat, de a nagy méretű ikonok-betűk, a kapacitív technológia és a tök barátságok TW3.0 UI miatt tényleg kellemes használni ezt a telefont. Bízom benne, hogy nem szorulok arra, hogy bizonygatnom kéne az állításaimat, egyszerűen hidd el, hogy jobb vele létezni, mint az Ace-vel, jobban kézreáll, jobban tudok rajta gépelni és igazából ha mezei felhasználó lennék, akkor magasról leszarnám a több megaherzet és hasonlókat. Átlagos okostelefon-júzernek ez a szint elég, és nem is kell neki több. Persze én is tudom, hogy vannak a piacon olyan cuccok, amik hasonló árban többet tudnak, benne is van mindez a cikkben. Csak egyre több az olyan példa, hogy egy telefon nem attól lesz jó telefon, hogy van Adreno 205 van benne és nem 200... én pedig öregszem, és egyre inkább szeretek elszakadni a puszta számoktól és sokkal többre tartom a használhatóságot....
by BOG
Igaz, hogy a ZTE verhetetlen ár-érték arényban, de lehet egy őszinte kérdésem: mégis ki nem szarja le, mikor csak nálunk több tizezer darabot kellett visszacserélni?? Számomra egy telefon ne ár-érték arényban legyen jó, hanem tartson is valamit. Ahogy BOG is irta, egy idő után az ember rájön, hogy inkább egy megbizható készülék (ami ráadásul okos is), mint egy főzésekkel telitett telefon, melynek minőségi problémái mai napig ugyanúgy jelen vannak, mint rég, csak kérem elszaporodtak a ZTE tulajdonosok, akik váltig állitják, hogy nincs vele már semmi probléma....szánalmasok vagytok, tényleg ne haragudjatok. A Galaxy Mini ajánlott, nyugodtan vedd meg, nem is tudom, hogy hozódott szóba a hibákkal teli ZTE, mikor a kérdésben még nyomát sem látom, hogy róla érdeklődnének.....
Inkább ezek közül válasz!
Sony Ericsson Xperia X8
Samsung i5700 Galaxy Spica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!