Érdemes venni e most egy 70. 000ft értékű 3Dés monitort?
Figyelt kérdés
Érdemes venni e most egy 70.000ft értékű 3Dés monitort? + 3D szemüveg kell hozzá és egy videokártya összesen talán 110.000. Vagy várjak még pár évet?2011. júl. 27. 21:33
1/4 anonim válasza:
Attól függ mennyire kell. Havi 1-2 használatért felesleges :)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát filmezésre jó nem? És elvileg tud 2Dés képet 3Déssé alakítani szval minden filmet 3Dben tudnám nézni
2011. júl. 27. 21:52
3/4 anonim válasza:
Jaj te úristen, azt hittem ezt már a bölcsiben is tanítják, hogy a konvertálástól csak rosszabb lesz, semmiféle térhatása nem lesz, és még a kép is romlani fog.
Még a konvertált mozifilmek is szar minőségűek konvertálva, pedig azért dollár milliókat fizetnek.
4/4 ciceribojso válasza:
Menj el előbb egy komolyabb Media Markba, ott ki szoktak rakva lenni működő 3D-s TV, k monitorok, Nézd mag személyesen, milyen élményt nyujt ( ha pont erre készített DVD-t vagy blue ray-t nézel.) Nekem nagyon tetszett. T.bányán jól szórakoztam rajt. Igaz, a 300000.- ft-os változatán. Aztán belegondoltam, milyen lehet ennek a 70000.- ftos változata, ráadásul kicsiben, szar filmmel, szemüvegben netezni. Inkább maradtam a 22"-os syncmasternél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!