Érdemes megvenni ezt a 3D-s Full HD LCD monitort Tv tunerrel 100 000-ért?
Figyelt kérdés
ez is ugyanaz a szitu mint anno a Full hd-s tv esetében amikor 200 000 ft-ban került egy full hd-s tv, akkor lehetett már venni 60 000 ezerért egy full HD-s monitort amit ugyanugy full hd-s tv-ként is lehetett használni. Ha ezt a monitort megveszem akkor azon tudok 3d-s filmet nézni, illetve majd ha lesznek 3d-s tv csatornák (müholdon lehet fogni 1-2-t) akkor ezzel tudom nézni? mert 100 ezerért akkor rohadtul megéri.
2010. dec. 27. 21:32
1/3 anonim válasza:
Igen. Természetesen mind igaz amit leirtál. Csak azért egy 23inches monitor nem egy nagy 120inches tv. Amugy szerintem megérni megéri, csak ha úgy vesszük azért adnak 2 LED monitort, amelynek szintén gyönyörű a képélménye. És hát én nem szivesen vennék LG-t. De ezt te kell eldöntsd h neked megére 100ezret egy kicsi monitor, amely 3D-s.
2/3 anonim válasza:
Minek 3D?
Nem nyújt annyival több élményt, mint amennyivel drágább.
Tényleg azért akarsz sokkal többet költeni, hogy a szemed előtt láss pár hópelyhet?
Meg azért a 20-nál kevesebb film miatt?
3/3 anonim válasza:
Az a baj a 3d-s monitorokkal/televíziókkal, hogy amikor világosban használod, akkor a szemüveg miatt vibrál majd a tv körül minden, mivel hol az egyik hol a másik szemedet takarja ki, ez elég fárasztó tud lenni a szemnek, én várnék addig amíg ez a technológia kiforrja magát és már szemüveg nélkül is élvezhető lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!