Milyen a PSP? Jellemezné valaki?
Szeretnénk egy PSP-t, de még nem értek a dologhoz...
Elmondanátok nekem hogy milyen PSP-t ajánlatos venni?
Lehet rajta Wifi? Ki kell csippeltetni?
Kérlek írjatok információkat!
beírod a wikibe vagy megnézel egy videót a youtubon.
Hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen??!!
Hivatalos Sony-s forras, hogy unnepi idoszakban akarjak kiadni.
Ez nagyon valoszinu, hogy karacsony lesz (ezen a heten mar olyan pletykak is megjelentek, hogy oktober), viszont nem 100%, mert valami kozbejohet, de a Sony mar AKARja karacsonyba kiadni.
250 illetve 300 euro lesz a wifi-s illetve a wifi plusz 3G-s valtozat, ami 60-70k kornyeke, itthon meg lehet radobni parezret, es valoszinu Vodafone is fogja majd forgalmazni a 3G-s verziot, es akkor meg reszletre is lehet.
Wikipedia meg egy szar, en is barmikor szerkeszthetem, es nagyon gyakran elavult infokat tartalmaz.
Az arat mar 100% lehet tudni, az biztos ennyi lesz, megjelenesi datum lehet valtozni fog, de az sosem biztos.
En sem csak ugy magamtol talaltam ki ezeket a szarokat, es nem hulyezek le masokat, amig nem vagyok biztos benne, hogy nem beszel hulyesegeket, mint pl te.
De TGS-en minden ki fog derulni, Kaz Hirai mondta meg azt hiszem, hogy addigra minden kerdesre valaszt adnak.
Es a PSP-s jatekok futtatasarol is volt szo, arrol van meg eddig a legkevesebb info, de volt rola szo regebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!