Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 vs Xbox? (Kérdésed túl...

PS3 vs Xbox? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Szerintem eljutottunk megint odáig hogy meg kéne vitatni a dolgokat. Van egy 2007 es topic de abba még csak a kezdetleges konzolok voltak benne.

MEg kéne vitatni melyik is a jobb valójában.

Én PS3 ra teszem a voksom.

2011. júl. 25. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Én a PC-re, az mindent visz :D

de ha a kettő közül kell, akkor xbox, a Halo miatt

2011. júl. 25. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:

---P-S-3---

- ingyenes multi

- kényelmesebb kontroller

- blu-ray olvasó

- mivel a játékok is blu-ray lemezre íródtak, jobb grafika

- oké, hogy drágább, valószínű a blu-ray miatt, de ha multizni akarsz, egy idő után visszajön az ára, mert xbox-on fizetős a Live (évi 9.000ft) kb egy játék ára...

tehát egyértelmű, hogy a PS!!

alapból az volt előbb, az xbox csak egy sz@r másolat :))

2011. júl. 25. 12:18
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen.

Végignéztem Console Warst és a végén PS3 jött ki győztesnek 6-5 ös eredménnyel.

PS3 ba még van kakaó. Xbox egy lerágott csont.

2011. júl. 25. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:
PS3ra szavazok de a kakaót kivenném belőle, 256os gpu azért nem túl menő egy PC-s 1giga+ -os hoz képest, és az a 8-9mag amit használ nem dob rajta annyit sajnos.
2011. júl. 25. 13:12
 5/10 anonim ***** válasza:
másodiknak, nem, az xbox 360 volt előbb, 2005-ben, a playstation 3 csak 2006-ban jött
2011. júl. 25. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:
A playstation meg 94ben.. így értette. (mivel ugyan az a stílus, ezért ő az 'úttörő', bár még rengeteg konzol volt elötte is.)
2011. júl. 25. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:

12;18

A boxnak kenyelmesebb a kontrollere, a ps-e jobb technikailag (es szinten kenyelmes, csak nem annyira, de attol meg joyba is ps nyer).

En is kb csak ismetelni tudom amit mar eddig irtak, PS3.

Ingyen multi, a legjobb es legszebb exkluziv jatekok, bluray, multimediakozpont, Sony, stb.

Es kakao mar nem sok van benne, mert hardvere 2011-ben eleg gyengenek szamit (egy PC-hez kepest), de ha egy 5-6 eves 70 ezres konzol egyertelmuen gyengebb, mint egy vadonatuj 150 ezres PC. Viszont az optimalizalas miatt eleg versenykepes, es szep a grafika, max az elsimitason javithatnanak, de azt majd PS4-b

2011. júl. 25. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:12

istenem! nem azt mondtam, hogy a ps3 előbb volt, mint az xbox360!!! a PlayStation 1 1994 december 4-én jelent meg... ehhez képest 10 évre rá a microsoft piacra dobta a boxot

2011. júl. 25. 16:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Előző:

Igazából "csak" 6-7 évvel később jelent meg a box a ps1-hez képest.

De nem ettől lesz jobb vagy rosszabb, valami mindig megjelenik elsőnek és a többiek csak "másolják", de mindig más eredményt kapunk.

Nem azt mondom, hogy a box a jobb, ps-hez képest az nem is konzol, de nem az miatt jobb.

2011. júl. 25. 19:47
 10/10 anonim válasza:
ps3-hoz sokkal több játék van szerintem meg ps3hoz uj játékokat hamar leértékelik 1-2hónap alatt xbox 360nál meg nem
2011. júl. 27. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!