PS3 vs Xbox? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szerintem eljutottunk megint odáig hogy meg kéne vitatni a dolgokat. Van egy 2007 es topic de abba még csak a kezdetleges konzolok voltak benne.
MEg kéne vitatni melyik is a jobb valójában.
Én PS3 ra teszem a voksom.
Én a PC-re, az mindent visz :D
de ha a kettő közül kell, akkor xbox, a Halo miatt
---P-S-3---
- ingyenes multi
- kényelmesebb kontroller
- blu-ray olvasó
- mivel a játékok is blu-ray lemezre íródtak, jobb grafika
- oké, hogy drágább, valószínű a blu-ray miatt, de ha multizni akarsz, egy idő után visszajön az ára, mert xbox-on fizetős a Live (évi 9.000ft) kb egy játék ára...
tehát egyértelmű, hogy a PS!!
alapból az volt előbb, az xbox csak egy sz@r másolat :))
Igen.
Végignéztem Console Warst és a végén PS3 jött ki győztesnek 6-5 ös eredménnyel.
PS3 ba még van kakaó. Xbox egy lerágott csont.
12;18
A boxnak kenyelmesebb a kontrollere, a ps-e jobb technikailag (es szinten kenyelmes, csak nem annyira, de attol meg joyba is ps nyer).
En is kb csak ismetelni tudom amit mar eddig irtak, PS3.
Ingyen multi, a legjobb es legszebb exkluziv jatekok, bluray, multimediakozpont, Sony, stb.
Es kakao mar nem sok van benne, mert hardvere 2011-ben eleg gyengenek szamit (egy PC-hez kepest), de ha egy 5-6 eves 70 ezres konzol egyertelmuen gyengebb, mint egy vadonatuj 150 ezres PC. Viszont az optimalizalas miatt eleg versenykepes, es szep a grafika, max az elsimitason javithatnanak, de azt majd PS4-b
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:12
istenem! nem azt mondtam, hogy a ps3 előbb volt, mint az xbox360!!! a PlayStation 1 1994 december 4-én jelent meg... ehhez képest 10 évre rá a microsoft piacra dobta a boxot
Előző:
Igazából "csak" 6-7 évvel később jelent meg a box a ps1-hez képest.
De nem ettől lesz jobb vagy rosszabb, valami mindig megjelenik elsőnek és a többiek csak "másolják", de mindig más eredményt kapunk.
Nem azt mondom, hogy a box a jobb, ps-hez képest az nem is konzol, de nem az miatt jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!