XBOX 360 USB? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Sziasztok! Na szval az van ugye hogy van egy xboxom és hogy tudnám USB-vel csatlakoztatni?Mert amikor bedugtam az USB-t ezt írta ki : Can't copy data to the device. Make sure it's not write protected. Már mindent csináltunk az USB-vel...formáztuk...és amikor bemegyek a Memory settingsbe akkor ezt írja ki amikor rányomok: Hogy cant copy..bla bla bla...
Szóval tudnátok segíteni?
2010. nov. 1. 11:18
1/5 anonim válasza:
A pendrive-on lévő cuccokat el tudod érni, de arról merevlemezre másolni nem tudsz. Így csinálták meg a gépet.
2/5 A kérdező kommentje:
Jó de na...szval ugye....én szeretném a pendrivomra menteni az xboxos cuccokat....mert most van livom és most akar updatelni és kell 190MB hely..és nekem nincs annyi ezért nem tudok livozni...és az updatot pendrivera akarom menteni..de amikor bedugom a pendrivot bemegyek memory settingsbe és rányomok az USB Storage Devicére..na és itt ezt irja ki hogy : Cant bla bla bla..amit ott fent irtam..na aztán erre kéne a segítség...jútyubon meg mindenkinek ment -,-
2010. nov. 1. 11:31
3/5 A kérdező kommentje:
1 válasz után itt tök nagy csend van -.-
2010. nov. 1. 11:47
4/5 anonim válasza:
USB-re nem lehet frissíteni. Mindenképp kell hozzá vinyó. Sajnos nem nagyon lehet megúszni a vásárlást. Nézelődj ebay-en, én is onnan vettem
5/5 A kérdező kommentje:
Oks értem :D és köszi :P mosmár részben megoldottam a gondot :D
2010. nov. 1. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!