XBOX LIVE, HOGYAN? ésmert rövid a kérdés asdasdasdasdasd

Figyelt kérdés
hello! Engem az érdekelne hogy hogyan lehet csatlakoztatni az xbox live-hoz? Addig értem h bedugom a kábelt de aztán nemtom merre tovább. Arcade gépem van ha ez számít. És még anyi h flashelt játékokkal lehet ugyanugy játszani, vagy letiltanak miatta? válaszokat előre is köszi.
2011. júl. 2. 03:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Network settingsben be kell állítani a kapcsolatot. nagyjából úgy mint e pc-den. Azokkal az adatokkal.

Az xbox live, fleshelés nélkül is fizetős. Ha nem fizetsz, lehetőséged sincs játszani mások ellen. Flashelve meg rörtön kibannolnak.

2011. júl. 2. 08:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Flashelt játék nincs.

Flashelt gép van.

Flashelt géppel meg ne próbálj felmenni mert abban a minutumban kapod a bant vagyis a 4 ledet a gépedre és kuka.

Ha nem flashelt a géped akkor előszöris venned kell live kártyát és csinálni live profilt.

2011. júl. 2. 08:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem flashelt az Xbox 360 Slimem mégse bannoltak amikor eredeti játékkal játszottam rajta live-on: név szerint CoD 7. Természetesen multiztam :). Nem bannoltak. Másolt játékkal is próbáltam. Kibannoltak de nem kaptam se 4 LED-et mivel tudtommal nem is lehet mivel a 4 LED az akkor van ha az AV kábelt nem érzékeli és ezáltal hibát okoz az xboxban. HDMI kábelnel ezt a próblémát nem fogod tapasztalni :P.

A 3 piros LED (a halál piros köre :D) az akkor van ha a fő hardver meghibásodik. Ezt tudod orvosolni egy ideig.

A 2 piros LED akkor van ha túlmelegszik az xbox. Ilyenkor az ki fogja kapcsolni a CPU-t és a GPU-t, valamint a ventillátorokat max sebességen fogja dolgoztatni.

Az 1 piros LED pedig akkor van ha a hardverrel van gond.

Csak hogy felvilágosítsak mindenkit mit jelentenek a piros LED-ek :).

Én mindig úgy csináltam hogy wifire felmentem, csatlakoztam, és amég volt előfizetésem toltam a CoD 7 multit gondok nélkül :).

2011. júl. 2. 10:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D Picit tényleg hülyén fogalmaztam írott játékra gondoltam. A dobozon ír valami silver verziót. Azzal nemlehet xbox live-ra csatlakozni?
2011. júl. 2. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!