XBOX LIVE, HOGYAN? ésmert rövid a kérdés asdasdasdasdasd
Network settingsben be kell állítani a kapcsolatot. nagyjából úgy mint e pc-den. Azokkal az adatokkal.
Az xbox live, fleshelés nélkül is fizetős. Ha nem fizetsz, lehetőséged sincs játszani mások ellen. Flashelve meg rörtön kibannolnak.
Flashelt játék nincs.
Flashelt gép van.
Flashelt géppel meg ne próbálj felmenni mert abban a minutumban kapod a bant vagyis a 4 ledet a gépedre és kuka.
Ha nem flashelt a géped akkor előszöris venned kell live kártyát és csinálni live profilt.
Nekem flashelt az Xbox 360 Slimem mégse bannoltak amikor eredeti játékkal játszottam rajta live-on: név szerint CoD 7. Természetesen multiztam :). Nem bannoltak. Másolt játékkal is próbáltam. Kibannoltak de nem kaptam se 4 LED-et mivel tudtommal nem is lehet mivel a 4 LED az akkor van ha az AV kábelt nem érzékeli és ezáltal hibát okoz az xboxban. HDMI kábelnel ezt a próblémát nem fogod tapasztalni :P.
A 3 piros LED (a halál piros köre :D) az akkor van ha a fő hardver meghibásodik. Ezt tudod orvosolni egy ideig.
A 2 piros LED akkor van ha túlmelegszik az xbox. Ilyenkor az ki fogja kapcsolni a CPU-t és a GPU-t, valamint a ventillátorokat max sebességen fogja dolgoztatni.
Az 1 piros LED pedig akkor van ha a hardverrel van gond.
Csak hogy felvilágosítsak mindenkit mit jelentenek a piros LED-ek :).
Én mindig úgy csináltam hogy wifire felmentem, csatlakoztam, és amég volt előfizetésem toltam a CoD 7 multit gondok nélkül :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!