PS2 vagy PSP? (kérdés túl rövid)
Hát a PSP-t ugye magaddal tudod vinni mindenhova, de egyébként a PS2-nek jobb teljesítménye, tehát a grafika is jobb, szerintem jobbak is rá a játékok bár ez relatív.
Meg a PS2 már elég olcsó szóval én PSP-t nem vennék, bár PS2-t se, már van X360-om.
Te meg a gép előtt pazarlod az életed ennyi erővel.
Fúj de utálom az ilyen álszent embereket, azt hiszik ha valaki vesz egy konzolt az ki sem mozdul a lakásból, és csak annak él.
Gondolom J.... vagy mi a neved te nem is alszol, hanem inkább élsz helyette.
Amúgy én PS2-t mondanám.
PSP-t tudod hordozni, de amúgy a PS2-re jobb játékok vannak, meg a PSP nagyon nem komoly cucc, majd a Vita
én össz-vissz max 2-3 órát töltök gép előtt
ez nem álszentség
A nevemnek mi köze van bármihez?
látod, a konzolok már így is hülyítenek téged :)
Semmi köze a nevednek semmihez, csak megszólítás volt.
2-3 óra gép előtt? Az már soknak mondható, mert annyi idő alatt "élhetnél" is.
Konzol előtt sem kell 2 óránál többet tölteni, és akkor valakinek még van esélye többet élni, mint neked.
Mindenki akit ismerek (mármint kb mindenki) "él", és mégis van ideje még mellé egy kis konzolra, pedig van köztük napiszar féle alfahím, gyúrós állatok, élsportolók, de néha azért van idejük konzolra, csak nem álszentkednek, mint te.
Konzolok hülyítenek? Mi olyat írtam, amiből az derülne ki, hogy én hülye vagyok?
Szerintem nagyobb hülyeség valakit úgy lehülyézni, hogy azt sem tudjuk ki az, és nem írtam egyetlen hatalmas hülyeséget sem.
"pedig van köztük napiszar féle alfahím, gyúrós állatok, élsportolók, de néha azért van idejük konzolra, csak nem álszentkednek, mint te. "
Felejtsd el az álszent szót.
nem mondtam, hogy legyél szent.
kérdezett válaszoltam.
a többi nézőpont kérdése.
én játékra sajnálom az időt, netezésre meg nem.
2-3 óra nem sok. (az átlag játékos kb. fél napját ezzel tölti)
Ez az, hogy nem az az átlagos, aki fél napját kockulással tölti. Azt úgy hívják, hogy kocka, vagy függő, stb.
A normál játékos 2, max 3 órákat játszik egy nap, és cserébe kevesebbet netezik általában.
Azt hitted az a 3-400 millió konzoltulaj a fél életét konzolozással tölti? Max a negyedük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!