Megéri vennem Xboxot?
Figyelt kérdés
Nemrég újítottam fel a számítógépen, minden új játékot visz, de szeretnék venni egy Xbox360-t. Na de nem tudom, hogy most csak azért venném mert csak tetszik és kipróbálnám vagy azért mert tényleg játszanék rajta (de akkor meg a számítógép fölösleges lenne, tehát nem tudom). Vagy akkor szg. mellé inkább már PS3-at mert az valamivel többet tud mint a Box (Blu-Ray) és ha nem is játszanék annyit rajta, filmezni tudnék.2011. júl. 23. 10:13
1/8 anonim válasza:
Mindenképp csak kinect-eset! Iszonyat jóó!
2/8 anonim válasza:
Szerintem PS3-at vegyél az jobb nekem is olyan van csak ajánlani tudom pár éves az enyém.:)
3/8 anonim válasza:
PS3 jobb, ha meg van PC-d mellé akkor még inkább, mert a PS3 exkluzívjai verhetetlenek, PC-n meg kb az összes boxos játék megtalálható (Halo és Gears of War-on kívül).
4/8 anonim válasza:
Ja meg PS3 filmnézés szempontjából is jobb, HDD-ről streameled és nem is kell se pendrive se dvd-re kiírni.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, lehet PS3 lesz belőle, mert nekem igazából ez a mozgásérzékelős (Kinect) cucc nem nagyon jön be, van egy régi Wii-m, de azt csak a gyerekem meg a feleségem használja. Ha sportolok, akkor azt nem vizuálisan!:)
2011. júl. 23. 11:36
6/8 kovacs10 válasza:
Nekem xboxom van de most igy utolag inkább PS3at vennék mert neten ingyen lehet játszani, xboxal viszunt fizetni kell... Egyébként nekem is visz mindent a gépem mégis játszok az xboxal :)
7/8 anonim válasza:
Nekem xbox kinect szettem van. Csak jókat tudok róla mondani/írni. Ahol mi vettük, ott 69.000FT volt a kinect szett, és még egy játék pluszba. Mesélték, hogy volt olyan, aki 13 kg-t fogyott az Adventures-el :)
8/8 anonim válasza:
Előző:
ez szerintem valami hülye szöveg, hogy 13 kg-t fogyott, gondolom M$ indította el ezt a pletykát.
Nem lehetetlen, mert több, mint 7 hónapja piacon van, de 1) 7 hónap alatt ki nem un meg egy játékot 2) aki tényleg olyan lusta disznó, hogy nem képes mozogni az otthon sem fog ugrálni, még ha játszik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!