Megéri vennem Xboxot?

Figyelt kérdés
Nemrég újítottam fel a számítógépen, minden új játékot visz, de szeretnék venni egy Xbox360-t. Na de nem tudom, hogy most csak azért venném mert csak tetszik és kipróbálnám vagy azért mert tényleg játszanék rajta (de akkor meg a számítógép fölösleges lenne, tehát nem tudom). Vagy akkor szg. mellé inkább már PS3-at mert az valamivel többet tud mint a Box (Blu-Ray) és ha nem is játszanék annyit rajta, filmezni tudnék.
2011. júl. 23. 10:13
 1/8 anonim válasza:
Mindenképp csak kinect-eset! Iszonyat jóó!
2011. júl. 23. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem PS3-at vegyél az jobb nekem is olyan van csak ajánlani tudom pár éves az enyém.:)
2011. júl. 23. 10:26
 3/8 anonim ***** válasza:
PS3 jobb, ha meg van PC-d mellé akkor még inkább, mert a PS3 exkluzívjai verhetetlenek, PC-n meg kb az összes boxos játék megtalálható (Halo és Gears of War-on kívül).
2011. júl. 23. 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja meg PS3 filmnézés szempontjából is jobb, HDD-ről streameled és nem is kell se pendrive se dvd-re kiírni.
2011. júl. 23. 11:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, lehet PS3 lesz belőle, mert nekem igazából ez a mozgásérzékelős (Kinect) cucc nem nagyon jön be, van egy régi Wii-m, de azt csak a gyerekem meg a feleségem használja. Ha sportolok, akkor azt nem vizuálisan!:)
2011. júl. 23. 11:36
 6/8 kovacs10 válasza:
Nekem xboxom van de most igy utolag inkább PS3at vennék mert neten ingyen lehet játszani, xboxal viszunt fizetni kell... Egyébként nekem is visz mindent a gépem mégis játszok az xboxal :)
2011. júl. 23. 12:19
 7/8 anonim válasza:
Nekem xbox kinect szettem van. Csak jókat tudok róla mondani/írni. Ahol mi vettük, ott 69.000FT volt a kinect szett, és még egy játék pluszba. Mesélték, hogy volt olyan, aki 13 kg-t fogyott az Adventures-el :)
2011. júl. 23. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Előző:

ez szerintem valami hülye szöveg, hogy 13 kg-t fogyott, gondolom M$ indította el ezt a pletykát.

Nem lehetetlen, mert több, mint 7 hónapja piacon van, de 1) 7 hónap alatt ki nem un meg egy játékot 2) aki tényleg olyan lusta disznó, hogy nem képes mozogni az otthon sem fog ugrálni, még ha játszik sem.

2011. júl. 23. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!